Aceasta a dezvăluit și ce nume a ales pentru fiul ei și a publicat pe contul ei de Instagram prima imagine cu bebelușul. Andreea vrea ca micuțul ei să se numească Petru și  a scris un mesaj emoționant, la imaginea cu acesta.

 

 

View this post on Instagram

 

Livrez Fericire si sunt complet indragostita de el ! ? Ma simt efectiv coplesita de emotie, plina de dragoste si nesperat de fresh dupa aceasta intalnire absolut superba de care am avut parte ? Poza este facuta imediat cum am iesit din sala de nasteri, ieri, cam pe la ora asta. ? Esti perfect, Petru! Welcome to our team! ?‍?‍?‍? @djoptick #andreeamoldovan #livrezfericire

A post shared by Andreea Moldovan (@andreeamoldovan) on

„Livrez fericire și sunt complet îndragostită de el! ? Mă simt efectiv copleșită de emoție, plină de dragoste si nesperat de fresh după aceasta întâlnire absolut superbă de care am avut parte ? Poza este făcută imediat cum am ieșit din sala de nașteri, ieri, cam pe la ora asta. ? Ești perfect, Petru! Welcome to our team!”, a scris Andreea Moldovan.

Andreea Moldovan a devenit cunoscută  în anul 2012, odată cu participarea la una dintre cele mai cunoscut emisiuni culinare din România, iar de atunci toată ţara o ştie drept „casnica de la MasterChef“.

La șapte ani după participarea la îndrăgita emisiune, Andreea Moldovan s-a transformat într-o femeie de afaceri de succes. După o perioadă în care a lucrat ca chef prin diverse restaurante din București, și-a deschis propria afacere cu rețete sofisticate de prăjituri, torturi și cozonaci, pe care le livrează la comandă. 

 

Citește și: