Andreea Marinescu și Adrian Tiulescu s-au căsătorit în 2018, într-o ceremonie discretă, la scurt timp după ce au devenit părinții unui băiețel, Marc Armin. Formează un cuplu frumos, sunt foarte îndrăgostiți, însă din cauza profesiei nu se afișează foarte des la evenimente mondene sau pe rețele sociale. Au făcut însă o excepție datorită vacanței pe care au petrecut-o recent, în Bulgaria, și unde s-au întâlnit și cu colega Andreei, știrista Amalia Enache.

„Aceasta e prima poză pe care ne-a făcut-o Armin! Într-o fracțiune de secundă a reușit să surprindă “totul” nostru. Vacanța a fost despre noi patru, despre familie, iubire, despre cât de mult înseamnă un frate mai mare atunci când vine vorba de depășirea unor limite. Sunt atât de recunoscătoare că ne avem unul pe celplalt”, a scris Andreea, cu emoție, pe Instagram. A fost veselie multă, copiii s-au simțit excelent, iar Andreea și-a încărcat bateriile pentru serviciu, căci azi dimineață (luni, 25 iulie), am văzut-o deja la pupitrul știrilor, alături de Mihai Dedu.

Andreea Marinescu și Amalia EnacheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cine este soțul Andreei Marinescu

Comisarul Adrian Tiulescu, de la Serviciul Omoruri, a avut sarcina dificilă de a identifica victimele tragediei de la Colectiv. Este și azi marcat de momentele trăite „În primă instanţă mi s-a părut incredibil. Primele informaţii erau deosebit de dureroase. Îmi amintesc, din păcate, numele fiecăruia dintre ei şi imaginile cu ei în viaţă, imaginile cu suprvieţuitorii. Sunt amintiri care au rămas”, povestea criminalistul, într-un interviu pentru Digi24.

Andreea Marinescu, mămică a doi băieţi

Andreea Marinescu mai are un băieţel, Vladimir, în vârstă de 12 ani, dintr-o relaţie anterioară. În urmă cu 15 ani, Andreea Marinescu s-a căsătorit cu un coleg, Paul Roşca, la momentul respectiv producătorul rubricii „Vremea”, tot de la PRO TV. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Andreea era reporter la Pro TV Pitești, orașul ei natal. Au ajuns, însă, la divorț, dar despre care Andreea nu a oferit niciodată detalii, tot pentru că este o fire discretă.

Citește și: Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

Citește și: Wow! Cum arată vedetele de la știri în costum de baie. Cele mai noi imagini de la plajă cu Simona Pătruleasa, Lavinia Petrea și Sandra Stoicescu