Andreea Marin a făcut dezvăluiri neașteptate pentru  Antena Stars. Ea a vorbit deschis despre relația ei și a mărturisit ce caută la un bărbat.

 

„Am avut un an foarte bun datorită bucuriilor oferite de fiica mea, e un copil tare bun, îi multumesc Lui Dumnezeu că este sănătoasă. Sunt împlinită sufleteşte şi datorită omului de lângă mine, fireşte că mă echilibrează, mă face să mă simt femeie cu adevărat. La un bărbat caut bun simţ, protecţie, umor, sentimentul acela să mă simt femeie lângă bărbatul meu, altfel, dacă nu există echilibru apar frustări”, a spus Andreea Marin.

Citește și:  Aida Parascan de la MasterChef a ajuns pe patul de spital. Și-a tăiat degetele în timp ce gătea

E de părere că atunci când nu există respect, nu mai există nici dragoste

Andreea Marin a precizat că într-o relaţie totul trebuie să meargă până la limita demnităţii, iar dacă nu mai există respect atunci cel mai corect e ca partenerii să se despartă, pentru că dacă nu mai e respect, nu mai e nici dragoste.

„Într-o relaţie trebuie să acorzi şansă până la limita demnităţii tale, până crezi că nu mai există respect. Nu e nicio nenoricire că drumurile oamenilor se despart, ne întâlnim cu alţi oameni, asta e viaţa”, a adăugat Andreea Marin.

Citește și: