Andreea Marin (47 de ani) a făcut o pasiune pentru costumele de baie negre, pe care le afișează în toate vacanțele. Îi stă bine, o avantajează, iar modelele alese, de fiecare dată dintr-o singură piesă, îi complimentează silueta feminină. Andreea Marin a publicat pe Instagram o serie de fotografii desprinse parcă dintr-un pliant turistic.

Fosta „Zână a Surprizelor” s-a bucurat de peisajele superbe din Veneția, Portofino, Como, s-a plimbat cu iahtul, a vizitat Bienala de Artă de la Veneția, celebra Villa d’Este, din Tivoli, cu a ei grădina renascentistă și și-a ținut fanii virtuali la curent cu toate mișcările pe care le-a făcut în vacanță. Ar fi putut filma, alături de iubitul Adrian Brâncoveanu, un videoclip pentru celebra piesă a Dalidei, „I found my love in Portofino”, atât de bine s-a încadrat în peisaj.

andreea-marin-vacanta-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Andreea Marin, vacanță romantică în Italia. Ce senzuală e în costum de baie!

Însă, ca în fiecare an, Andreea Marin nu a uitat să publice și poze mai atipice din vacanță. Imaginile cu ea în costum de baie au atras peste 7.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii. Vedeta este foarte feminină și senzuală în costumul de baie negru, foarte decoltat în zona bustului. Și da, Mama Natură a fost foarte generoasă cu Andreea. Eti superbă ai fost ești și vei rămâne mereu cea mai frumoasă femeie! Ești minunată dragă Andreea!”, „Bună să îți fie inima prințesă”, „Wow ce frumusețe și ce decolteu sexy. Vacanță plăcută”, „Cea mai frumoasă femeie din România!”, sunt doar câteva comentariile laudative primite de Andreea.

Citește și: Alimentul cu care Andreea Marin a reușit să slăbească: ”Ține loc și de pâine!” Câte kilograme a topit cu acest truc

Citește și: Andreea Marin, imagini de familie cu fiica și iubitul: „La ce mă gândesc când spun dragoste”. „Zâna”, întâlnire inedită cu fiul lui Ștefan Bănică