Andreea Marin trăiește, de șase ani, o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. După mai multe relații eșuate, „Zâna Surprizelor” și-a găsit în sfârșit fericirea, dar și liniștea. Dacă în mod normal aceasta este foarte rezervată când vine vorba de viața personală, în cadrul unui interviu recent ea a vorbit fără sfială despre viața în doi pe care o trăiește în prezent, referindu-se și la căsătorie.

A vorbit despre partenerul ei de viață, despre ce aduce bun în viața ei, despre „pacea interioară” pe care acesta i-o oferă în fiecare zi. Însă se pare că nu va veni prea curând o căsătorie.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată.

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. Au o semnificație. (n.r. comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (…)

Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucuram de această stare de bine și de liniște, de pace interioară.”, a dezvăluit Andreea Marin pentru Antena Stars.

Ce spune Andreea Marin despre căsătorie

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, așadar știe destule despre acest capitol de viață și ce presupune acest legământ. Tocmai din această cauză, celebra prezentatoare nu crede că acest act este semnificativ în relația ei, în momentul în care se află. Vedeta a suferit extrem de mult în dragoste, în trecut, lucru ce a făcut-o să-si piardă încrederea în puterea pe care căsătoria o are asupra a două persoane.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție.

Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe … nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.”, a spus Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Oamenii sunt mult mai orientați spre interese”

Mai mult, dacă pe vremuri căsătoria era văzută de toată lumea ca un lucru ce unea persoanele, în ziua de astăzi lucrurile stau, din păcate, altfel, mărturisește Andreea Marin.

„În ziua de azi lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani.

În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a mai adăugat vedeta.

E geloasă sau nu?

Andreea Marin este unul dintre cele mai sonore nume din țara noastră. Vedeta are o carieră impresionantă în spate, construită trainic, pas cu pas și multă asumare. E o vedetă ”adevărată”, nu ”de carton”, așa cum sunt multe în prezent.

Cu toate acestea, Adrian Brâncoveanu a perceput-o ca fiind o persoană normală și a văzut dincolo de ce i-a oferit sticla. Tocmai acest lucru a impresionat-o cel mai mult pe vedetă la iubitul ei, pe care-l caracterizează a fi total „autentic”.

„El nu mă vede așa, ci cum mă vede fiecare membru din familie, un om normal. Asta e important, în rest totul e aparență.

Când găsești ceva autentic și ai oameni alături de care să simți lucrurile în acest fel, e bine să-i ții aproape.

Eu sunt tolerantă și dau tot. Nu poți porni de la premisa că toți oamenii sunt la fel. Trebuie să-i acorzi unui om ocazia să dovedească ceva.

Nu sunt foarte geloasă, în limitele bunului simț. Nu am nici motive exagerate în acest sens.”, a mai dezvăluit Andreea Marin despre viața ei de cuplu.

Vezi și Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Viața ei, în 15 imagini de colecție. După 3 divorțuri, Zâna și-a găsit marea iubire și radiază

Citește și:

Codin Maticiuc, mesaj puternic de ziua tatălui său: „Te urăsc, tată…”

„Simt că am renăscut!”. Alina Sorescu și-a revenit surprinzător după divorț: „Nu mă gândeam că mi se va întâmpla mie asta”