Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au atras toate privirile miercuri seara, la Gala Performanței & Excelenței, ediția cu numărul 13, eveniment organizat la Ambasad’Or Events, din Otopeni, de Adela Diaconu. Cele două au plecat acasă fiecare cu câte un premiu, dar nu înainte de a capta atenția fotografilor.

Andreea și Violeta și-au asortat ținutele și au fost extrem de elegante și de rafinate. Amândouă au purtat rochii de seară lungi, negre, create de designerul Eli Lăslean, cea care se ocupă și de garderoba lui Carmen Iohannis. Coafurile lejere, bijuteriile rafinate, accesorii bine alese, au completat apariția celor două, mamă și fiică. Violeta a purtat pantofi eleganți, cu toc micuț, și în poze se vede clar că și-a ajuns mama în înălțime, Andreea având 1,76 metri.

Andreea Marin și Violeta s-au asortat pe scenă

„Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea la Gala Performanței și Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea. Mulțumim pentru apreciere, fiecare dintre noi! Mulțumim pentru ținutele create pentru noi pentru această seară, Eli Lăslean”, a fost mesajul Andreei Marin.

andreea-marin-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Violeta a primit recunoaștere pentru acțiunile ei de voluntariat, iar Andreei i s-a înmânat Premiul de Excelenţă pentru conceptul multimedia, evenimentele și producția de podcasturi inedite în studiourile Creative Hub Voice&Visibility.

stefan-banica-si-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Și, ca o frumoasă coincidență, evenimentul a avut loc chiar de ziua lui Ștefan Bănică, fostul soț al Andreei și tatăl Violetei. Pe 18 octombrie, artistul a împlinit vârsta de 56 de ani și cu siguranță performanțele Violetei au fost un cadou frumos. De altfel, tânăra a ținut să-i ureze tatălui ei „la mulți ani” și public, pe Instagram, acolo unde a lăsat o poză și o urare: „La mulți ani legendei Ștefan Bănică, te iubesc”. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin, născută pe 15 decembrie 2007.

Și fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a marcat, pe Instagram, aniversarea tatălui. „La mulți ani”, a scris Radu Ștefan, în dreptul unei imagini în care apare alături de tatăl său, în cabina de la TVR numită „Ștefan Bănică”, în memoria regretatului actor, tatăl lui Ștefan Bănică și bunicul lui Radu Ștefan.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin 14 kg vara aceasta: „Medicul cardiolog avea dreptate”. Și-a etalat noua siluetă la Chișinău, într-o rochie superbă

Citește și: Andreea Marin, anunț important despre fiica ei, Violeta, după călătoria în America