Vedeta TV este în culmea fericirii de când a început o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Ea a declarat că e foarte încântată de faptul că fiica ei, Violeta, l-a acceptat și l-a plăcut imediat pe Adrian, ceea ce a contat enorm în decizia ei de a merge mai departe cu această poveste de iubire.

„În alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu LIVE la Libertatea.

Mai mult, ea este și cea care insistă ca Andreea și Adrian să-i facă un frățior sau o surioară și se gândesc serios să-și mărească familia. „Mi-aș dori (n.r.-un copil), dar trebuie să vrea și Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toții!”, a spus Andreea.

Andreea Marin a mai fost căsătorită de trei ori

“Eu nu sunt omul deciziilor de ultim moment. Eu sunt omul care se gândește din timp la toate, asta pentru că sunt un om cu multe responsabilități, pentru că îmi pun copilul pe primul loc și pentru că totul trebuie să fie în regulă și din acest punct de vedere. Acum e mai mare, am început și să călătorim împreună. Pe de altă parte există acest om pe care îl iubesc și da, călătoresc către el sau el călătorește către mine, în măsura în care timpul nostru poate fi aranjat în felul acesta: să ne fie bine împreună”, a declarat  prezentatoarea TV.

Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În luna ianuarie a anului 2006, Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil.

După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. În data de 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Sursa: Libertatea.ro

Citește și: