Îndrăgita vedetă TV  își uimește fanii în fiecare zi. Pe lângă faptul că a slăbit și și-a schimbat garderoba, optând pentru haine mai îndrăznețe, Andreea și-a schimbat și look-ul. A renunțat la culoarea brunetă a părului ei și chiar la celebra ei tunsoare bob și a optat pentru o culoare mai deschisă, un ciocolatiu cu șuvițe blonde.

Andreea Marin și iubitul ei, primul interviu împreună. Cum e vedeta când nu se afla în fața camerelor de filmatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Se prăbușește totul în jurul ei! Celebra actriță a avut o cădere nervoasă și a fost internată, iar acum a fost părăsită de iubit

Andreea Marin a vrut să facă o schimbare totală

„ Mi-am schimbat culoarea părului. Îmi doream să fiu mai solară. Eu am avut părul negru, negru, foarte multă vreme și îmi doream puțină luminozitate. Și mi-am zis că dacă tot fac o schimbare, să nu o fac doar din punctul de vedere al siluetei, ci cu totul”, a declarat Andreea.

 

Andreea Marin a spus  că se simte foarte bine în pielea ei la 44 de ani și a dezvăluit și secretul siluetei ei. Ea a mărturisit că de sărbători a mâncat de toate și nu s-a abținut de la nimic, însă la începutul anului a ținut o cură de detoxifiere de patru zile doar cu hrană lichidă, însă acum a început să facă și pilates. „După doar 4 zile m-am simțit mult mai bine după detoxifiere, mi-am repus organismul într-o stare bună, am continuat antrenamentele în sala de sport, acolo unde trag tare, e cardio, e energie iar imediat după sala de sport, merg la pilates.  Am adăugat pilates anul acesta în programul pentru că îmi aduce acea alungire a corpului, îmi lucrează mușchii în profunzime, mă ajută să am o postură bună”, a declarat Andreea într-o emisiune TV.