Aflată la munte de Sărbători, în Austria, împreună cu noul ei iubit, Adrian Brâncoveanu, vedeta a găsit timp, printre momentele petrecute în fața șemineului, să se urce pe snowmobil și să-l conducă așa cum nu multe femei ar îndrăzni.

Îmbăcată într-o haină groasă, bej, cu blăniță la gât și mâneci, cu talia subliniată de o curea, în pantaloni sport și bocanci, cu casca așezată corespunzător pe cap, Andreea Marin a arătat că o femeie poate face orice și să rămână sexy în orice circumstanțe.

Fotografia făcută de revelion, în care e îmbrăcată într-un sacou aparent sobru, însă cu spatele gol, nici nu are nevoie de comentarii! Iat-o în Galeria foto de mai jos:

Andreea Marin AustriaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sub una dintre fotografiile postate de ”Zână” pe Instagram se poate citi un motto care ar trebui să inspire pe multe femei și nu numai: ”Don’’t just exist, live” (Nu exista doar, trăiește). Și asta face din plin Andreea Marin, în vârstă de 43 de ani, mamă a unei fetițe, jurat în emisiunea ”Uite cine dansează!”, de la Pro TV, dar și președinte fondator al Fundației ”Prețuiește viața”, care derulează campanii umanitare pe teme de sănătate și educație.

Relație la distanță

Despre actuala relație, Andreea Marin declara recent, într-o emisiune TV: Relaţia mea este la distanţă în cea mai mare parte a timpului, din cauza faptului că muncim. Nu simt că e mai bine aşa, mie îmi place apropierea. Este ce a vrut Dumnezeu să se întâmple. Sunt Sărbătorile şi suntem împreună”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Fotografii: Instagram

Vezi și ce spune Andreea Marin despre recenta despărțire.

Citește și: