O greșeală a costat-o destul de mult, transformând-o în ”cățelușul șchiop”, după cum anunță chiar ea pe o rețea de socializare.

”Din seria graba strica treaba sau asa nu, nu faceți ca mine!: în loc sa îmi încep ziua la sala de sport, asa cum îmi place și e sanatos, o încep alături de medici, care au grija să-mi repare glezna dureroasa”, a scris vedeta pe Instagram, postând și piciorul aflat în suferință.

Dar ce s-a întâmplat? ”Pentru ca nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine, tendonul lui Ahile a cedat”, a explicat vedeta, atrăgând atenția că asta se poate întâmpla oricui și că lucrurile pot fi mai serioase decât par.

”La început, am crezut ca e o joaca, o durere care va trece pana a doua zi, apoi am fost nevoita sa stau bandajata o zi la pat, am devenit cățelușul schiop, abia puneam piciorul în pământ, nici gând sa mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-asa!”, se plânge Andreea Marin pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Din seria „graba strica treaba” sau „asa nu, nu faceți ca mine!”: in loc sa îmi încep ziua la sala de sport, asa cum îmi place și e sanatos, o încep alături de @doctorvilcioiu și kinetoterapeutul @adrianaserban, care au grija să-mi „repare” glezna dureroasa, pentru ca nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început, am crezut ca e o joaca, o durere care va trece pana a doua zi, apoi am fost nevoita sa stau bandajata o zi la pat, am devenit „cățelușul schiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând sa mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-asa! Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipata și pedeapsa mai mare nu exista decât sa ma obligi sa stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e graba, vai de picioare:) Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferența. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept sa ma întorc la mișcare, dar „împachetata” temeinic de acum înainte. Mea culpa! Și mulțumesc pentru grija minunatei echipe de la @clinicazetta! #bunadimineata #pretuiesteviata

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

„Eu sunt energia întruchipata și pedeapsa mai mare nu exista decât sa ma obligi sa stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e graba, vai de picioare:) Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferența”, mai scrie vedeta, specificând însă că este ”pe drumul cel bun”, spre vindecare.

Vezi și Palidă și slăbită! Primele imagini cu Andreea Marin după intervenția chirurgicală suferită. Cum se simte vedeta și ce a spus la ieșirea din spital

Citește și: