„E un moment foarte sensibil. O să las imaginile să vorbească”, a spus Andreea, imediat cum a intrat  în direct în emisiunea „Vorbește Lumea”. Vedeta a vorbit despre cancer și a a fost profund impresionată de cazul unei femei diagnosticată cu cancer limfatic.

Imaginile cu Kate Middleton pe care regina nu vrea să le vadă. Singurul lucru pe care îl urăște la ducesă și pe care i-a interzis să-l facă, însă ea nu a ascultat-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Marin a invitat lângă ea o tânără, pe nume Raluca,  și s-au demachiat împreună în fața camerelor de filmare, în timp ce au izbucnit amândouă în lacrimi. Apoi, și-au dat perucile jos, iar tânăra a dezvăluit că a fost  diagnosticată cu limfom non-Hodgkin difuz-agresiv( n.r. cancer limfatic),  boală pe care a reușit să o învingă. „Acum sunt bine. Ieri, am aflat într-o zi de 13 că sunt bine”, a spus aceasta.  Raluca a povestit că a avut o răceală banală și a rămas cu o tuse care a făcut-o să meargă la doctor, unde avea să primească cel mai sumbru diagnostic. „Așa am ajuns la doctor pentru că aveam o tuse”, a adăugat ea.

Andreea Marin a publicat poze cu ea de pe patul de spital

„Mergeți astăzi acasă și dați măștile jos.(…) Vreau ca această energie a acestor femei pe care noi le-am cunoscut azi, să ajungă către toate femeile din toate colțurile țării și ele să știe că e important să mergi la medic la timp și măcar din când în când să-și dea masca jos cu curaj.Arăți bine, ești frumoasă”, a spus Andreea Marin.

„Mi-am dorit să vă spun prin viu grai ceea ce simt în acest moment. Să ne putem privi în ochi și să ne sprijinim, reciproc, de privirea celuilalt îndreptată spre noi. Săptămâna aceasta, un moment extraordinar, gândit cu sufletul, va avea loc la capătul firului roșu, unde voi fi de găsit, în miezul zilei de joi. Nu vom putea fi cu toții acolo. Dar vă promit că vom simți cu toții emoția profundă a momentului, surprins în imagini ce vă vor fi dăruite ulterior li pe care nu le veți putea uita ușor. Uneori, nu e nevoie decât de doi oameni, ținându-se de mâini, privindu-se în ochi, dezbrăcându-se de orice i-ar putea împiedica să atingă maxima emoție și pura sinceritate. Uneori, totul pornește de la ceva neașteptat. Căci așa e viața. Și ajunge, la fel de neașteptat, până departe. Am ales un loc special pentru mine pentru ziua de joi, cu semnificație la nivel personal. Voi avea alaturi o mână de oameni apropiați și colegi din domeniul meu, doar pe cei ce vor simți să îmi fie aproape. La capătul firului roșu. Vă aștept”, a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.

Andreea Marin a publicat în weekend, mai multe imagini cu ea pe patul de spital,  unde și-a făcut mai multe analize.

Citește și: