„Zâna” a dezvăluit că va ajunge în curând pe patul de spital, iar rezultatele le va obține săptămâna viitoare. Ea a luat decizia de a se opera după ce l-a cunoscut pe un domn doctor în care are mare încredere. În urma intervenției, va scăpa de un aspect inestetic, dar şi de o problemă de sănătate.

Citește și:  Gina Pistol se mărită! Iată cum s-a dat de gol, în direct, la TV

Andreea Marin a dar startul campaniei  „Gala Zetta – Ajută-ne sa ajutăm!”

„L-am cunoscut pe domnul doctor, la recomandarea altcuiva, după ce am aflat câteva cazuri absolut impresionante şi am căpătat încredere la prima consultaţie. Am văzut cât de cald este ca om, cât de simplu şi modest. Îmi plac oamenii care au valoare și modestie alături de valoarea profesională. Mi se pare că valoarea reală e acolo. Nu sunt adepta operaţiilor estetice, fără nicio problemă.  O să vă spun săptămâna viitoare când voi avea un rezultat al analizelor exact despre ce este vorba, dar vorbim despre o operaţie necesară. Are şi o valenţă estetică pentru că de acolo de unde scoţi ceva ce nu e în rgulă, rămâne mai frumos, dar e o problemă medicală. Este cu anestezie probabil generală”, a spus Andreea Marin pentru Star Matinal.

Andreea Marin a dat startul unei campanii ambițioase, în premieră în România. Este vorba de „Gala Zetta – Ajută-ne sa ajutăm!” și are ca scop strângerea de bani pentru consumabilele care se vor folosi la 50 de operații gratuite, pentru cazuri grele (arsuri, accidente grave, malformații copii și maturi, membre amputate etc) care se vor face în România. Echipa medicală ce va opera gratuit este formată din 10 medici care au făcut și continuă să facă minuni pentru oamenii aflați în suferință.

Citește și: