”Nu am învățat să înot până la vârsta asta, rușinică!”, este mărturisirea pe care a făcut-o vedeta pe un cont de socializare. Nu este complet neputincioasă în apă, pentru că ”Mă țin la suprafață, dau cumva din mâini și din picioare să nu mă scufund”, completează ea.

Și precum Andreea Marin, nepricepute la acest capitol, sunt și multe dintre fanele ei, care o îmbărbătează. Unele au plătit și profesori, locuiesc lângă apă și au și piscină acasă și tot degeaba, recunosc ele.

Vedeta are însă alte talente care componsează acest ”handicap”. ”Ceva tot știu: să alerg ca din pușcă! Sunt lac de apă, cum zice vecina de la banda de alături, necăjită că ea nu scapă de <> prea ușor! Așadar, compensez cumva”, a scris Andreea Marin pe Instagram, postând și o fotografie de pe banda de alergat. În fundal se văd culoarele unui bazin, de unde și referirea vedetei la înot.

De remarcat e și faptul că Andreea Marin nu este deloc machiată. De fapt, acest detaliu nu scapă ochiului vigilent al fanilor. ”Ești mult mai frumoasă fără machiaj… sportul face minuni”, îi scrie cineva.

Altcineva remarcă și linia fermă a bustului, semn că sportul pe care vedeta îl face regulat chiar are efecte. În afară de alergat , Andreea Marin iese des la plimbări cu bicicleta.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin, așa cum nu ai mai văzut-o. E în costum de baie și arată cum nu se poate mai bine

Citește și: