Invitată joi, 15 septembrie, la „Vorbește lumea” (PRO TV), emisiunea prezentată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, Andreea Marin a vorbit despre lucruri frumoase din viața ei, dar și despre unele tragice. „În ce stațiune de la Marea Neagră ai cele mai tari amintiri?”, a fost întrebarea pe care, la un moment dat, Shurubel a citit-o de pe un bilet și i-a adresat-o Andreei. Cine nu cunoaște contextul în care a fost dat răspunsul sau cine nu ascultă integral explicația Andreei, ar putea-o acuza pe vedetă de snobism. Dar nu despre asta este vorba.

parintii-andreei-marinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Marin: „Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare”

„Mamaia. Dar a existat un moment nefast în copilăria mea, îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața… Plecând de la mare spre casă noi am avut un accident și mi-am pierdut mama, aveam 9 ani, și pur și simplu atunci am decis că nu îmi mai doresc să mă întorc acolo. Nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. Că am mai avut ceva treabă și am mers o zi și m-am întors, asta e altceva. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a povestit Andreea Marin în emisiunea de la PRO TV.

Violeta Marin, mama Andreei Marin, a murit ]n anul 1984, la vârsta de 35 de ani. În mașină se aflau Andreea, Dan Marin, tatăl vedetei, Violeta, mama vedetei, și sora cea mică, Cristina, care avea atunci 4 anișori.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare: „Mama s-a stins în brațele mele, iar eu aveam 9 ani”…

Citește și: Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”