„Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez.

Mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct și mi-a zis să mă așez pe dreapta că cheamă el SMURD-ul.

Slavă Domnului, nu fost preinfarct, dar am avut simptomele care duceau cu gândul la asta. (…) La spital mi s-a zis ca sunt burned out”, a povestit vedeta la Teo Show.

”Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a spus Andreea Marin, dând astfel de înțeles că este la fel de vulnerabilă ca oricare dintre noi.

Recent, vedeta a trecut și prin Covid, fătă ca cineva să știe. La finalui unui proiect în afara țării, la întoarcerea în România, ea a aflat la testul PCR că este pozitivă.

„Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa.

Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi. Eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi”, a dezvăluit Andreea Marin.

Vezi și Andreea Marin, despre experiența Covid. Nimeni nu a știut că a fost infectată

Citește și:

Dani Oțil a dezvăluit locul unde doarme de când a devenit tătic

Are 57 de ani și un abdomen care ar face gelos orice bărbat de 20 de ani! Lenny Kravitz i-a lăsat mască pe toți, inclusiv pe viitorul ginere, Channing Tatum. Ce i-a spus acesta lui tata-socru