Cei doi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, care ține deja de 6 ani. De ziua iubitului ei, Andreea Marin nu și-a mai ținut fericirea doar pentru ea, ci a vrut să știe toată lumea ce simte. A postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru bărbatul mai mic cu 10 ani, care îi e alături zi de zi.

„Anii trec, zboară ca vântul

Printre ramuri și-ți șoptesc:

Nu ești singur, un alt suflet

Ți-e alături! Te iubesc!

La mulți ani, ecoul meu!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, unde a postat și o serie de fotografii de cuplu, care îi înfățișează în ipostaze înj care nimeni nu i-a văzut vreodată.

andreea si adrian, pzoa nouaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Până acum, relația celor doi a fost una discretă, ambii preferând să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Însă, în ultimul timp, la diversele evenimente mondene la care a fost invitată Andreea Marin a apărut și iubitul ei, cei doi făcând o pereche superbă, indiferent de ocazie.

De 6 ani împreună. Se căsătoresc sau nu?

În plus, vedeta început, în ultima vreme, să povestească din viața de cuplu. A spus ce a atras-o la iubitul ei și ce îi ține împreună. Cât despre o eventuală căsătorie, iată ce spune Andreea Marin:

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată.

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. Au o semnificație. (n.r. comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (…)

Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucuram de această stare de bine și de liniște, de pace interioară.”, spunea Andreea Marin pentru Antena Stars.

Vezi și Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Viața ei, în 15 imagini de colecție. După 3 divorțuri, Zâna și-a găsit marea iubire și radiază

Citește și:

A dat vestea cea mare! Claudia Pătrășcanu se mărită!

VIDEO Loredana Groza, apariție de pomină la Festivalul Nostalgia 2023: dres din bandă adezivă, platforme și păr de un metru