Recent, îndrăgita vedetă TV  a publicat pe o rețea de socializare imagini recente cu ea, extrem de îndrăznețe. Andreea Marin a fost zilele trecute la o clinică de dezintoxicare la Brașov, unde a învățat de la specialiști cum să aibă grijă de pielea și de dieta ei pentru a afișa o siluetă de invidiat. Ea a profitat de ocazie și  în camera de hotel în care era cazată a fost protagonista unui pictorial extrem de sexy.

Citește și:  Brigitte Macron, gafă vestimentară! Prima doamnă a fost taxată dur. Detaliul care a atras atenția tuturor

Andreea Marin afișează o siluetă de invidiat

Andreea Marin, mai îndrăzneață ca oricând! S-a fotografiat imediat cum a ieșit din dușSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mai exact, vedeta s-a fotografiat în pat, goală, acoperită cu plapuma, după ce a ieșit din duș, având pe cap un prosop făcut turban. Ipostaza este una extrem de îndrăzneață în care fanii nu au mai avut ocazia să o vadă niciodată.

Andreea Marin susține  că se simte foarte bine în pielea ei la 44 de ani și a dezvăluit și secretul siluetei ei. Ea a mărturisit că de sărbători a mâncat de toate și nu s-a abținut de la nimic, însă la începutul anului a ținut o cură de detoxifiere de patru zile doar cu hrană lichidă, însă acum a început să facă și pilates.

„După doar 4 zile m-am simțit mult mai bine după detoxifiere, mi-am repus organismul într-o stare bună, am continuat antrenamentele în sala de sport, acolo unde trag tare, e cardio, e energie iar imediat după sala de sport, merg la pilates.  Am adăugat pilates anul acesta în programul pentru că îmi aduce acea alungire a corpului, îmi lucrează mușchii în profunzime, mă ajută să am o postură bună”, a declarat Andreea într-o emisiune TV.

Citește și: