În cel mai recent instantaneu postat pe Instagram, Andreea Marin stă, într-o poziție sexy, pe un șezlong, la plajă, sub o umbrelă. Îmbrăcată într-o rochiță destul de decoltată, încheiată la câțiva nasturi, atât cât să i se vadă picioarele zvelte, diva își ascunde chipul sub o pălărie cu boruri largi.

#lazy #sunday

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Imaginea a înfiebântat imaginația fanilor, care s-au întrecut în laude la adresa vedetei lor preferate. ”Woow, ce frumoasă ești. Adevărată DIVĂ! Jos pălăria în fața ta, Zână!” – îi scrie cineva.

”O femeie naturală așa arată!”, scrie altcineva admirativ. ”O adevărată divă!”, punctează un alt fan.

Sssssssst…

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


În tot acest cor de laude, cineva a fost însă deranjat de un amănunt care a scăpat ochilor celorlalți. ”În negru la plajă?”. Remarca este una justă, chiar dacă nepoliticoasă. Într-adevăr, negrul este una dintre culorile nepotrivite vara, mai ales la plajă. Însă Andreea Marin nu a părut deranjată de observație.

Deranjați s-au arătat însă fanii ei, care s-au simțit datori cu replici la adresa cârcotașului. ”Am și eu costum de baie negru, dar promit că nu o să mai ies cu el la plajă. Să nu mă apostrofeze și pe mine vreo tută”, scrie ironic cineva.

”Ești Super!!! Nu asculta de nimeni!”, îi scrie un alt fan omului de televiziune.

Vedeta se află zilele acestea undeva în Africa. Când nu vizitează locurile exotice sau străduțele cu ateliere ale meșteșugarilor, se relaxează la plajă, așa cum îi stă bine oricărei dive.

@conceptatrois in #africa ? . #thankyou @dorobanti248

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

# africa #justonemoredream #jump! ?

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Foto: Instagram

Vezi și Fanii sunt în extaz! Andreea Marin, dezbrăcată, ”tânără și neliniștită” | FOTO

Citește și: