Iar din cand in cand impartaseste fanilor sai cateva dintre retetele sale pentru o viata mai buna si un aspect „upgradat”. Mai cu seama ca rezultatele se vad in felul in care ea insasi arata, nu prea poti pune la indoiala sfaturile sale.

Recent, vedeta le-a explicat fanilor cum sa se bucure de prajituri, fara urmari asupra siluetei, fara vreun fel e regrete. „Neața! E buna o prăjiturica pe ascuns din când în când? Gustoasa e, fără îndoială, dar nu-i nevoie sa pretinzi ca ești perfecta, ca nu ești om și tu, asuma-ți ce faci și bucură-te de micile plăceri ale vieții.

Un singur sfat am: mănânc-o in prima parte a zilei, dacă se poate, gusta doar una sa îți astamperi pofta și sa nu te simți privata de aceasta bucurie, dar nu manca tot platoul. Și nu fa din asta un obicei. Nu uita mișcarea, sportul echilibrează situația și amintește-ți mereu ca moderația e cheia. O zi buna!”, a scris Andreea Marin pe Instagram, postand si o fotografie in care apare in pat, in care pare ca se intinde, iar cu o mana ia dintr-un platiu aflat pe noptiera o prajitura.

Daca cei mai multi prieteni virtuali sunt de acord cu sfatul dat de diva, cineva nu se poate abtine sa nu observe: „Ma, Andreaa… pai ce faci, te-ai chinuit atata sa slabesti si acum dormi cu prajiturile la cap??? Si ai mancat si juma‘ de platou”.

Mai putin binevoitor de atat e un comentator, care ii scrie negru pe alb vedetei: „Ai imbătrânit și ți-ai pierdut mințile. Fii serioasă, mă, femeie, nu te mai maimuțări și alinta ca o puștoaică de 12 ani. Esti penibilă și caraghioasă!”.

Vezi si Andreea Marin, mai îndrăzneață ca oricând! S-a fotografiat imediat cum a ieșit din duș

Citeste si: