Andreea Marin a stat, s-a gândit, împreună cu partenerul ei de viață, și, în cele din urmă, a ajuns la concluzia că Croația este o destinație excelentă.

”O vacanta de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie. A și început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat și a trebuit rapid sa găsim o altă soluție. Dar sa pornim de la alegerea destinației. Nu a fost ușor sa ne schimbam obiceiul: Italia, tara pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câștigat inima de ani buni… Dar vremurile te obliga, iată, să schimbi, să te adaptezi…”, își începe vedeta povestirea de pe Instagram.

Andreea Marin, in costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Doream un tărâm cât mai apropiat de România, pentru ca e mai prudent acum astfel. În același timp, după oboseala acumulată serios în aceste luni (…), aveam nevoie atât de aer curat și liniște, cât și de soarele care sa compenseze timpul destul de lung petrecut în casă în pandemie. Așadar, dacă puteam îmbina mișcarea pe munte la aer proaspăt cu marea, ar fi fost ideal.

Și am găsit solutia: Croația, primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apa limpede, păsări și pești parcă din rai, cărări și urcuș în inima muntelui săpat de timp, de vânt și de ape – parcul din patrimoniul UNESCO @plitvicelakesnp e o comoară, pur și simplu.

Ce să vă spun de curățenie, disciplină, grijă extraordinară pentru sănătatea oaspeților, dar cu o discreție care îți alungă stresul impus de Covid… Case din lemn destinate cazării, clădite în mijlocul pădurii cu atâta bun gust, că în mod firesc te întrebai dacă nu ai vrea sa trăiești o veșnicie acolo. Mâncare simplă, sănătoasă. Frumusețe fără limite”, povestește Andreea Marin despre vacanța ei din Croația.

Iar țara continuă să o surprindă, pe măsură ce o cunoaște mai bine: ”Apoi am închiriat o mașină și am străbătut țara spre Dubrovnik pe sosele impecabile, de-a lungul coastei. Destinația, pe bună dreptate, o perlă: muntele se scaldă în mare, apa de cristal. Servicii de nota 10, fără aglomerație. Grija fața de oaspeti si sănătatea lor, bunul simț, calmul, echilibrul, pe toate le-am simțit din plin datorita acestor oameni buni ca pâinea caldă.

Mâncarea, bună tare. Pește, fructe de mare, salate gătite cum se poate mai bine. Asemănarea cu Italia este uimitoare. Timpul petrecut pe mare cu barca sau cu ski jetul, plăceri pe care nu le ocolesc o data pe an, ne-au dus pe insule necunoscute, cu un parfum aparte”, mai scrie vedeta, promițând că va veni și cu alte impresii, pe care le va posta pe aceeași rețea de socializare.

Iar pentru cine vrea să vadă cum se simte și cum arată diva în vacanță, Andreea Marin a postat și mai multe fotografii, inclusiv unele în care poate fi văzută în costum de baie sau în îmbrăcăminte sport, așa cum rareori fanii o pot vedea.

Hai cu noi sa iti aratam care sunt cele mai frumoase insule din lume!

Vezi și Imagini inedite cu Andreea Marin și Violeta, ajunsă la 14 ani. ”Zâna” nu are pic de machiaj!

Citește și: