Fără strop de machiaj, îmbrăcată în colanți și bluză sport, Andreea Marin și-a salutat fanii direct de pe salteaua de sport. Arată și se simte bine, mai ales că și în amor, și în carieră, îi merg toate ca pe roate.

Andreea Marin, în colanți, la sală, sută la sută naturală

„Bună dimineața! Prețuiește viața! Dacă te țin puterile, bineînțeles! Spun asta pentru că, în aceste poze făcute după antrenamentul de sport din zori, precum se vede, abia mai respir! Dar asta nu mă face decât să prețuiesc mai mult efortul făcut, pentru că știu sigur că ziua e mai bună după ce îmi revin.

Acestea sunt poze cu starea reală a omului care face mișcare în forță la prima ora a dimineții, iertare că nu m-am machiat înainte, pretinzând că arăt perfect și după o ora de alergat pe bandă sau de chin cu greutăți ori cu greutatea propriului corp. Adevărul e că nu ai cum să fii minunată, ca scoasă din cutie, după un asemenea efort, dacă e real, și nu doar așa, să dea bine în poză (… ).

Nu sunt genul de “influencer” care strălucește de la prima oră a dimineții, dar știu bine că, atunci când îmi dau silința să încep astfel ziua, am o energie benefică și mult mai multă creativitate, o minte ageră, până la sfârșitul ei. Ceea ce vă doresc și vouă, și înainte, și după cei 47 de ani ai mei!”, a fost mesajul Andreei Marin.

andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Andreea Marin, 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu

Luni, 16 mai, Andreea Marin a semnalat pe rețelele sociale că a împlinit 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu, iubitul ei cu 11 ani mai tânăr. Îmbrăcați elegant, sorbindu-se din priviri, cei doi au lăsat loc de interpretări legate de o posibilă cununie civilă. „Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin.

Citește și: Surprize, surprize! Andreea Marin și iubitul, apariție de senzație și un anunț important

Citește și: Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”