”Barza nu a reusit sa ma aduca, din cauza gerului naprasnic. Asa ca am sosit in sacul lui Mos Craciun, renii au oprit sania putin mai devreme de Ajun, la poarta parintilor mei. Sunt 43 de ani de atunci. Pe acest drum, multi oameni buni mi-au fost aproape. Cu o vorba buna, cu o povata, cu o mangaiere, un zambet, o mana de ajutor la nevoie, un sprijin in clipele de grea cumpana… Va multumesc tuturor! Multi ani si buni, dragii mei, si sarbatori cu lumina in suflete! Sanatate si dragoste! Ziua mea de naştere. Binecuvântare. Vise. Iubire. Credinţă”, le-a spus Andreea Marin prietenilor ei virtuali.

Citește și: Amalia Enache, despre cea mai frumoasă amintire de Crăciun și felul de mâncare care nu-i lipsește de pe masă. N-ai spune, la cât de bine arată!

Andreea Marin și-a găsit din nou jumătatea

 

Andreea Marin are parte de o perioadă foarte frumoasă în viața ei. Aceasta și-a găsit din nou jumătatea și pare mai fericită ca niciodată, lângă Adrian Brâncoveanu (32 de ani), consul în Libia, la Tripoli, care a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară. „Am avut un an foarte bun datorită bucuriilor oferite de fiica mea, e un copil tare bun, îi multumesc Lui Dumnezeu că este sănătoasă. Sunt împlinită sufleteşte şi datorită omului de lângă mine, fireşte că mă echilibrează, mă face să mă simt femeie cu adevărat. La un bărbat caut bun simţ, protecţie, umor, sentimentul acela să mă simt femeie lângă bărbatul meu, altfel, dacă nu există echilibru apar frustări”, a declarat recent într-un interviu pentru Antena Stars.

 

Citește și: