Prezentatoarea TV a dezvăluit într-un interviu pentru TV Mania, dorințele pe care le are pentru anul următor, pentru 2022.

„Decembrie este o lună plină pentru mine mereu și, spre finalul ei, e întâi ziua Violetei (pe 15 decembrie a împlinit 14 ani, n.r.), apoi a mea (47 de ani, pe 22 decembrie, n.r.), apoi Crăciunul și finalul de an… Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer. Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!”, a declarat Andreea pentru TV Mania.

andreea marinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6


Pentru următoarea etapă din viața ei, vedeta își dorește „pace interioară și echilibru, sănătate și dragostea pe care o am să rămână acolo, ca o pavăză a mea. Nu poți avea totul în viață, dar prețuiesc ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu și iubesc oamenii puțini și buni care-mi sunt alături, la bine, dar și la greu. Și sănătate, că-i mai bună decât toate, pentru noi toți!”

Andreea Marin trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de iubire lângă Adrian Brâncoveanu. După trei mariaje eșuate, Andreea Marin susține că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele fostului consul al României în Libia, cu care formează un cuplu de șase ani. Mai mult, ea nu ar spune nu și celui de-al patrulea mariaj.

„Nu trebuie să faci paralele și să-ți închipui că dacă nu ți-a ieșit ceva la un moment dat în viață, n-o să-ți iasă niciodată. Da, cred în căsătorie, asta nu înseamnă că alerg după ea. Căsătoria în sine ar trebui să lege oamenii, să se simtă mai responsabili unul pentru celălalt, să pună cărămidă peste cărămidă împreună. Nu e de ajuns s-o prețuiești de unul singur, îți trebuie și un partener pentru asta. Prețuiesc instituția căsătoriei și chiar dacă eu am avut parte de nepotriviri, nu le-aș spune eșecuri, nu înseamnă că o să cad într-un butoi cu melancolie sau să văd dramatică situația”, a spus „Zâna” în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mai mult, prezentatoarea TV susține că nu ai de ce să rămâi într-o căsnicie dacă nu mai ești fericit și împlinit lângă persoana de lângă tine. „E simplu să judeci de pe margine, ai fost tu în situația lui, în papucii lui? Dacă tu consideri că trebuie să stai nefericit într-o căsătorie doar ca să bifezi numărul 1, e problema ta. Eu gândesc altfel”, a spus Marin.

În ciuda faptului că a trecut de 40 de ani, Andreea Marin chiar și-ar dori să mai devină încă o dată mamă și să-i facă Violetei încă un frățior sau o surioară.