Andreea Marin a fost susținută de cele mai dragi ființe din familia ei, la Gala Atipic Beauty, eveniment umanitar aflat la cea de-a XVII-a ediție, și care a avut loc pe 16 iunie, la Palatul Parlamentului. Fiica Violeta și iubitul Adrian Brâcnoveanu au fost alături de ea, ca de fiecare dată. Surpriză, însă! Pe scenă, Andreea Marin s-a aflat față în față cu Radu Ștefan Bănică, fiul fostului ei soț, Ștefan Bănică. Radu a participat în calitate de actor și de model, iar prezența lui alături de Andreea Marin a făcut înconjurul presei.

Andreea Marin, imagini de familie cu fiica și iubitul

Fosta vedetă de la „Surprize, surprize” a purtat o rochie bicoloră, în alb și negru, un machiaj de seară, al cătei vedetă a fost rujul roșu, iar juniorul lui Bănică a fost și el impecabil în costum negru, cu papion. Din public, frumoasa Violeta și-a susținut mama și frățiorul vitreg, și a stat alături de Adrian Brâncoveanu, cu care are o relație extrem de bună. Andreea a pus pe rețelele sociale câteva poze de la eveniment, alături de mesajul „La ce mă gândesc când spun dragoste…”.

De altfel, în ciuda divorțului de Ștefan Bănică, Andreea Marin a știut să mențină relația dintre frățiorii Violeta și Radu Ștefan, care se susțin la evenimentele importante, se înțeleg bine și au pasiuni comune.

andreea-marin-radu-stefanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ce bine se înțeleg frățiorii Radu Ștefan și Violeta

În luna mai, Andreea Marin a marcat 5 ani de relație cufostul consul Adrian Brâncoveanu și i-a făcut o declarație de dragoste, pe Facebook. „Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin, lăsând loc de mult suspans și de multe interpretări, căci lumea s-a întrebat dacă nu cumva s-au căsătorit. Și tot luna trecută, Andreea s-a fotografiat cu fiica ei și al lui Ștefan Bănică, Violeta, dar și cu Radu, fiul solistului din altă relație, promovând afacerea pe care juniorul și-a deschis-o recent, o cafenea în buricul Capitalei.

Radu este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu, de care s-a despărțit în 2005, când băiatul avea doar 4 ani. A fost singura femeie cu care s-a iubitul solistul și care nu a făcut parte din lumea mondenă. Radu are acum 20 de ani, iar sora lui vitregă, Violeta, a împlinit 14 în decembrie 2021.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Andreea Marin: ” ”Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire”

Citește și: Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”