Andreea Marin radiază în escapada ei peste Ocean și și-a surprins admiratorii de pe Internet cu o serie de fotografii îndrăznețe.

Andreea Marin (48 de ani) a făcut o pasiune pentru costumele de baie negre, pe care le afișează în toate vacanțele. Îi stă bine, o avantajează, iar modelele alese, de cele mai multe ori dintr-o singură piesă, îi complimentează silueta feminină. Andreea Marin a publicat pe Instagram o serie de fotografii desprinse parcă dintr-un pliant turistic.

Andreea Marin, imagine de infarct, la plajă

Vedeta este foarte feminină și senzuală în costumul de baie negru, foarte decoltat în zona bustului. Și da, Mama Natură a fost foarte generoasă cu Andreea. Fanii au fost în delir și au apreciat postarea din două motive: pentru poza sexy a Andreei, dar și pentru recomandarea de lectură.

Andreea a scris și un mesaj, în care recunoaște că se bucură foarte mult de cartea pe care o citește în prezent, ba chiar le-a povestit fanilor mai multe despre acest volum. Este vorba despre „Lifespan”, scris de Dr. David Sinclair, profesor de genetică la Harvard Medical School, unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume. „Bătrânețea este o boală și, prin urmare, e tratabilă”, este motto-ul cărții, care se pare că a inspirat-o pe Andreea.

“Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata – deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

andreea-marin-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Cartea e scrisă echilibrat, cu sevă, cu inteligență și umor, dar mai ales cu informații extrem de interesante și relevante. Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă atunci când citești: De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!”, a mai scris Andreea Marin.

Vedeta face plajă la piscina unui hotel de lux, de cinci stele, celebru în San Diego și nu numai. Este vorba despre Fairmont Grand Del Mar, unde cazarea pentru o singură noapte ajunge la 5000 de lei, pentru camera dublă.

Citește și: Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Viața ei, în 15 imagini de colecție. După 3 divorțuri, Zâna și-a găsit marea iubire și radiază

Citește și: Andreea Marin, eclipsată de fiica ei într-o ședință foto de senzație! Violeta e de o frumusețe rară! Ce i-a scris fratele ei