Recent, vedeta a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care se află alături de partenerul ei de viață.

Andreea Marin și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ cinci ani. Chiar dacă Zâna Surprizelor rămâne în continuare una dintre cele mai apreciate prezențe publice de la noi din țară, aceasta și-a ținut întotdeauna viața personală departe de scandaluri și departe de ochii publici.

Tocmai pentru că vedeta nu postează prea des fotografii personale pe rețelele de socializare, fanii rămân uimiți de fiecare dată când văd o poză în care Andreea Marin se află la brațul jumătății sale.

Cea mai recentă postare făcută de vedetă pe Instagram îi găsește pe cei doi într-un cadru exotic, de vacanță, semn că vedeta duce dorul zilelor de vară și zilelor în care se putea relaxa în concediu alături de Adrian Brâncoveanu, așa cum, de altfel, chiar ea recunoaște.

„Oare de ce ziua de vineri îmi retrezește dorul de vacanță? Și dorul de jumătatea mea, deși ne-am bucurat de zori împreună? Vine weekendul, sunt sigură că ăsta e motivul. Încă o zi de lucru și ne bucurăm de cei dragi, de pace și odihnă! Să fie soare în suflet, zi bună, cu spor!”, a fost textul scris de Andreea Marin în dreptul fotografiei în care apare cu partenerul ei de viață.

andreea-si-adrianSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ce spune Andreea Marin despre partenerul ei actual

Invitată într-un podcast recent, Andreea Marin a oferit informații inedite despre partenerul ei actual, lucru pe care vedeta îl face destul de rar. Așadar, chiar dacă între cei doi este o diferență mare de vârstă, vedeta nu vede nicio problemă în acest lucru.

”Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi.

Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marina în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Marin a recunoscut că nu a fost iubire la prima vedere, însă totul a venit pe parcurs.

”Pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a mai spus în trecut „Da” de trei ori

Andreea Marin este acum într-o perioadă foarte fericită a vieții ei, chiar dacă nu mai credea va veni prea curând o relație de iubire. Vedeta s-a căsătorit prima dată la o vârstă fragedă, cu Cristian Gheorghiță. După 7 ani, drumurile lor s-au despărțit, iar Andreea s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani), alături de care are o fiică, pe Violeta.

Nici acest mariaj nu avea să dureze, iar în 2014, prezentatoarea TV îi spunea DA lui Tuncay Öztürk. Un mariaj încheiat, de asemeni.

Vezi și Alimentul cu care Andreea Marin a reușit să slăbească: ”Ține loc și de pâine!” Câte kilograme a topit cu acest truc

Citește și:

Designerul lui Carmen Iohannis, replică acidă către Cătălin Botezatu, care a criticat rochia Primei Doamne. Ce a spus despre decolteul soției președintelui

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Cele două profe de engleză au făcut alegeri total opuse