În emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, Andreea Marin a făcut ceva de neimaginat, abordând direct și cu sinceritate subiectul pe care timp de 2 decenii l-a ocolit.

Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu

Foarte direct, Mădălin Ionescu a întrebat-o pe Andreea Marin dacă emisiunea de la PRO TV, „Uite cine dansează!”, la care cele două vedete au fost colege, acum mai mulți ani, a avut darul să le mai apropie.

Andreea, care a fost în juriu (Mihaela a fost prezentatoare) a răspuns negativ: ”Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant…îmi place dansul.

Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”.

”Viața le rezolvă pe toate. Până la urmă, fiecare e la locul său. Cum îți creezi drumul în viață… pe el mergi!”, a mai spus Andreea Marin, cu referire directă la Mihaela Rădulescu.

Reacția Andreei Marin după ce Mihaela Rădulescu a numit-o vită

Un alt moment interesant în discuția dintre Mădălin Ionescu și Andreea Marin a făcut referire la deja celebrul apelativ „vită”, folosit la un moment dat de Mihaela Rădulescu la adresa Andreei Marin, într-o discuție privată, fără ca ”Zâna” să fie de față. Amănuntul a ieșit la iveală în urma publicării unor stenograme, acum câțiva ani.

Referitor la acest episod de acum 9 ani, Andreea Marin a declarat: ”Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment!

Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin.

Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică”

Mădălin Ionescu a mai întrebat-o pe Andreea Marin dacă a mai existat un om în televiziune care să i se pară atât de intruziv sau deranjant. Vedeta a șocat, din nou, prin sinceritatea răspunsului. Nu a încercat să fie diplomată, așa cum o știm.

”Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile, în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea!

E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar…

Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin.

Vezi și Andreea Marin a făcut senzație în emisiunea „La Măruță”. Ce a spus vedeta despre Mihaela Rădulescu și despre Lavinia Pîrva?

Citește și:

Lidia Buble: când și cui a spus cel mai recent „te iubesc”

Critică pe toată lumea, dar ei îi place ceva? Dana Budeanu a spus răspicat cum e bărbatul ideal pentru ea