Indiferent ce s-a întâmplat în viața ei, Andreea Marin a rămas puternică, constantă, mai cu seamă pentru fiica ei. Iar eforturile ei sunt apreciate din plin de Violeta.

Mulți copii iau totul de-a gata, uitând să-și aprecieze părinții. Violeta, însă, nu face parte din această categorie.

Andreea Marin a povestit recent că a primit în dar o carte. Violeta a vrut să o vadă, să citească puţin. A luat-o şi, la un moment dat, a scris un cuvânt pe una dintre pagini. Un cuvânt care a emoționat-o până la lacrimi pe vedetă.

„Dimineţi cu iubire… Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama – multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetiţa mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină.

Am dojenit-o puţin ca îmi mâzgăleşte cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit şi… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile şi mi s-a umplut inima de recunoştinţă şi dragoste.

Uneori, ii credem doar „copii”, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinţi. Dacă am conştientiza, ne-ar fi adesea mult mai uşor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simţim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratişează inima. Oare ei ştiu cu adevărat cât de mult ii iubim? Ştim sa exprimăm tumultul de dragoste care locuieşte în noi de când i-am simţit sămânţă în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi?

Bună dimineaţa, pretuieste viata! Mulţumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris pe Facebook Andreea Marin.

Concret, pe o pagină unde cititorii sunt invitați spună cine a investit cel mai mult în ei, Violeta a scris, simplu: ”mama”.

Vezi și Andreea Marin dă din casă: ”Violeta mă va certa, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum”

Citește și: