A rezultat ceva incredibil, un clip plin de emoție, grație și frumusețe. O amintire peste timp pe care ambele o vor prețui.

Îmbrăcate asortat, dar fiecare potrivit vârstei, ambele sunt frumoase ca două zâne. Diferite, totuși! Dacă pe Andreea Marin o știe toată lumea, Violeta, deși seamănă cu ea în tinerețe, are multe dintre trăsăturile tatălui.

Impresionează cu siguranța de sine afișată, delicatețea, dar și ochii albaștri, buzele pline și părul brunet și bogat. Ai putea spune chiar că amintește de Angelina Jolie în tinerețe!

andreea-si-violeta-intr-un-clip-de-senzatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

”Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi… Nu am cuvinte să multumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video – o prețioasă amintire pentru noi 🙏❤️🤗”, a scris Andreea Marin pe Instagram, acolo unde zilele trecute posta o urare din sufle pentru partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, în zilele în care a împlinit 38 de ani (el fiind cu 10 ani mai mic ca ea).

Fanii s-au arătat entuziasmați de pozele semnate @alexgalmeanu, pentru @secretnipple, și s-au întrecut în urări și felicitări pentru cele două. ”Love it!! Sunteti superbe amandoua!!🤍🤍”, le-a scris Andreea Raicu, ”Sunteți minunate! ❤️ ”, a comentat Anca Lungu, în timp ce Diana Bart a postat două emoticoane în formă de inimioare.

Printre cei care au lăsat un comentariu s-a aflat și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică din altă relație. Acesta a postat doar un emoticon ”îndrăgostit”, la care sora lui, Violeta, imediat a reacționat, lăsându-i două inimioare. Ulterior, fiica Andreei Marin a mulțumit tuturor pentru atenția de care s-a bucurat clipul făcut cu mama ei.

Mai ales Violeta a primit o grămadă de comentarii apreciative, de genul: ”Violeta are o frumusețe nepãmânteanã! Este altceva. Plus educație, se vede parcã pe chipul ei, educația!” sau ”Doamne,este atât de frumoasă și pura!❤️” ori ”Cat de frumoasa e Violeta!! Absolut superba! 😍 Se vede cat de mandra sunteti de ea si aveti si toate motivele din lume!”.

Violeta, frumoasa fiică a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, este din ce în ce mai implicată, în ultima vreme, în proiectele mamei sale. Tânăra a apărut la Gala Atipic Beauty alături de fratele ei, Radu Ștefan Bănică.

Andreea Marin: „O să-i duc dorul Violetei”

Andreea Marin (48 de ani) are o relație excepțională cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Junior. Adolescenta are acum 15 ani și studiază la un liceu privat din Capitală.

Recent, însă, Violeta și-a anunțat mama că a luat decizia de a pleca în străinătate, pentru studii. Aceasta își dorește să studieze la Facultatea de Drept din America.

„Zâna” anunțat că se pregătește de pe acum pentru desele călătorii pe care le va face în America, pentru a-și vedea fiica.

„Violeta nu pleacă încă de acasă. Violeta mai are de învățat doi ani, până să-și ia zborul de acasă. Ea se pregătește pentru Drept. Într-adevăr, își dorește să plece din țară, la studii.

Acum, vom vedea! Nu sunt pregătită să mă despart de ea. O să-i duc dorul, dar nu-i nicio problemă”, declara Andreea Marin pentru Click nu demult.

Andreea Marin este o mamă destul de strictă cu fiica sa. De-a lungul timpului, vedeta a încercat să o țină departe de rețelele sociale. Dar timpul zboară și curând eforturile Zânei vor fi în zadar.

Violeta are cont de Instagram, unde a postat în mai multe rânduri. Sunt însă fotografii sau filmulețe demne de fiica Andreei Marin, în care apare în general alături de fratele sau mama ei.

Vezi și Andreea Marin, noi declarații despre fiica sa: ”E destul de rușinoasă”. Are Violeta un iubit?

Citește și:

Cântăreața de muzică populară lovită de fulger în vacanță. A supraviețuit miraculos și acum a povestit totul: ”Efectiv am fost luată în zbor”

Tavi Clonda, de urgență la spital, cu degetul dublu. Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea: „M-a durut că a fost pe viu”