În urmă cu câțiva ani, pe vremea când lucra la emisiunea ”Surprize, surprize”, într-una dintre dimineți Andreea Marin a avut parte de un moment cumplit. Vedetei i s-a făcut rău și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

În momentul în care doctorii au consultat-o, vedeta a primit un diagnostic cumplit: pierduse sarcina, iar dacă nu se intervenea putea chiar să își piardă viața.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi.

Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj.

„Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a povestit Andreea Marin, conform Ciao.

Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată…”

Despre a doua sarcina, Andreea Marin povestește că a pierdut-o pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Din nefericire, chiar de ziua ei, vedeta a ajuns pe masa de operație.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a mai spus Andreea.

Vezi și Andreea Marin a vorbit despre bărbații din viața ei. Ce spune despre actualul partener?

Citește și:

Din ce se întreține familia lui Connect-R pe timp de pandemie. ”Mama vinde la tarabă”

Prințul William sare în apărarea lui Kate. Ce spune despre acuzațiile făcute de Meghan Markle