Andreea Marin radiază de fericire. Vedetei îi merge din plin. Și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, are o carieră de succes și o fiică superbă. Zâna a revenit acum și cu nouă emisiune la TV.

Andreea a revenit în televiziune, la TVR2, cu un nou format de emisiune, “Nu există nu se poate”!, ce este difuzată în fiecare seară, înainte de jurnalul de știri. Despre noua emisiune a vorbit pe larg într-un interviu pentru click.ro.

„Când decorul pe care l-am visat și care, mărturisesc, e minunat, a fost gata, am pășit în studioul „Nu există nu se poate!” cu emoția unui nou început și… ce să vezi? Colegi de-ai mei de odinioară, din echipa Surprizelor, mă așteptau bucuroși să pună umărul și în noua echipă! A fost o emoție pe care nu pot să o descriu în cuvinte. Dar nici cu noii colegi nu mi-e rușine: s-a închegat o echipă extraordinară!”, a declarat vedetea pentru Click.

Vedeta a făcut, de asemenea, dezvăluiri și despre familia ei, dar și despre relația Violetei cu fratele ei vitrg, Radu Ștefan. După ce cei doi au făcut furori la Gala UCIN, unde au apărut ținându-se de braț, Andreea a fost întrebată cum se înțeleg cei doi, iar ea a mărturisit sincer că relația lor poate fi descrisă cel mai bine prin cuvântul „iubire”.

”Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”, a spus Andreea.

De asemenea, vedeta a mărturisit că Radu Ștefan are un loc special în inima ei și a Violetei și se înțeleg toți foarte bine și sunt foarte apropiați.

Radu-si-VioletaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Bineînțeles, nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”, a spus Andreea pentru click.ro.

Totodată, celebra brunetă a mărturisit că nu s-ar mira ca și Violeta să urce în viitor pe scenă alături de Ștefan Bănică și de Radu Ștefan, având în vedere că sunt toți trei artiști și ea știe să cânte foarte bine la pian.

Andreea a mărturisit că totul în viața ei s-a aranjat de minune. Se simte iubită și prețuită de partenerul ei de viață și întrebată dacă ar mai avea răbdare să o ia de la capăt cu încă un bebeluș, ea a mărturisit că e pregătită.

„E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice”, a mărturisit ea.

Citește și:

Sharon Stone, pe patul de spital. Ce a pățit celebra actriță

Adda, de urgență la spital! Artista a fost pusă pe perfuzii