Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Marin a făcut dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei ei. Avea doar nouă ani când a trăit cea mai mare tragedie din viața ei și acest eveniment nefast a maturizat-o brusc.

Mama Andreei Marin a murit în urma unui accident grav de mașină. Andreea, împreună cu părinții și sora sa se întorceau de la mare. Într-un interviu mai vechi, vedeta a rememorat fatidica zi și spune că părinții ei chiar erau pe gânduri dacă să se întoarcă acasă sau să mai stea la mare. Au ales să se întoarcă, numai că nu a mai ajuns toată familia acasă.

„M-am supărat atunci pe Dumnezeu. Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”.

Vorbind despre dramele pe care le-a întâlnit la „Surprize-Surprize”, prezentatoarea tv a vorbit cum a reușit să-și păstreze zâmbetul larg în fața unor drame greu de descris. Mai mult, Andreea Marin a povestit că au existat momente când a simțit că va claca, în anul în care și-a pierdut mai mulți oameni dragi.

marin 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Anul în care am pierdut 5 oameni dragi, toți în același an, și „poarta surprizelor”, în fiecare seară, continua să se deschidă către lume, iar eu pășeam zâmbind, ca un actor care își duce rolul până la capăt. Și când intram acolo, în fața a 250 de oameni din sală, care mă așteptau cu emoții și în fața a milioane de oameni de pe 5 continente care ne urmăreau, simțeam totuși că eu trebuie să le aduc fericire. Eu nu puteam să le aduc pe umerii lor nefericirea mea.

E o vorbă pe care mi-o amintesc de la mama mea, chiar dacă ea a murit când eu aveam doar 9 ani, mi-a spus la un moment dat: nu pune pe umerii celorlalți necazurile tale. Și așa am făcut. Am mers mai departe, am zâmbit și să știți că e și o terapie aceasta. Nu e un teatru, e o terapie. Pe mine munca m-a salvat în cele mai grele momente din viața mea. Și apoi când a apărut în viața mea fetița mea, nu există o motivație mai bună decât să fiu bine pentru ea.”, a povestit Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fosta Zână a suprizelor a vorbit în premieră și despre cum a simțit prezența mamei ei de-a lungul vieții și a acceptat să povestească un moment teribil în care a știut că mama ei este îngerul ei păzitor.

S-a întâmplat pe când fiica ei, Violeta, era abia un bebeluș care începuse să meargă de-a bușilea. Andreea a povestit că era terifiată la gândul că micuța ar putea cădea pe scări, dormitorul ei fiind sus. Într-o noapte, a povestit fosta zână, a visat exact spaima ei cea mai mare. Respectiv că fetița ei se ridică din pat, pornește, ajunge în capătul scărilor și de-acolo se rostogolește. Dar tot în vis, la capătul scărilor, a apărut mama ei, care a prins-o pe Violeta în brațe și i-a spus: Atât timp cât sunt eu aici, n-o să se întîmple nimic.

Cu ochii în lacrimi, Andreea Marin a recunoscut că acela a fost momentul când s-a liniștit total vizavi de panicile unei tinere mame.