Într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram, Andreea Marin este înregistrată când încearcă să-și ademenească patrupedul să vină cu ea. Vedeta e pe bicicletă, îmbrăcată în tricou și pantaloni negri, sport, poartă o șapcă și ochelari de soare. În față, pe bicicletă, tronează rucsacul cu schimburile pentru antrenament.

”Lady a promis că plecăm la drum, dar văd că nu se dă plecată de acasă”, este auzită ea spunând. Cât despre Lady, aceasta își privește cu dragoste stăpâna, însă nu face niciun pas în afara porții. Dă din coadă incântată, dar nici nu-i trece prin cap să părăsească curtea.

”Hai, Lady, hai cu mine! Cu bicicleta, mami! Cu bicicleta, cum am promis!”, mai spune omul de televiziune, zâmbind într-una.

”Nu prea vrea”, conchide Andreea Marin, pornind în cele din urmă singură pe stradă. Vedeta e în toane bune, chiar dacă Lady nu a dezamăgit-o. Poate fi auzită claxonând din gură, când pe stradă întâlnește niște copii: ”Tit-tiiit!”.

I se adresează apoi, unui alt copil pe bicicletă: ”Ce faci, facem o cursă?”.

”Uite-așa mă face Lady de rușine. Încăpățânată, nu glumă! Mă gândeam ca voi avea un companion de bază pe drumul spre sala de sport, dar… nimic! Ea păzește casa, să îmi fie clar, asta e treaba sa! ?”, a scris vedeta pe Instagram.

Și uite așa din întâmplări mărunte – cum e interacțiunea cu un cățel sau cea cu copiii – și activități plăcute corpului, cum e mersul pe bicieltă și antrenamentul la sală, la finalul zilei pui capul pe pernă cu un zâmbet mare pe buze, fericit că ai mai încheiat o zi frumoasă. Acesta să fie secretul vitalității și chipului radios al vedetei?

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin vorbește deschis despre o iubire, chiar dacă una atipică: ”Dragostea e frumoasă, dătătoare de speranță, induioșătoare”

Citește și: