Andreea Marin este una dintre cele mai de succes vedete TV de la noi și este o femeie împlinită și fericită. Formează un cuplu de cinci ani cu fostul consul Adrian Bârncoveanu, are o fetiță superbă și o carieră de succes. Recent, ea a vorbit despre cele trei mariaje eșuate prin care a trecut și a făcut declarații neașteptate.

Prezentatoarea TV fost căsătorită de trei ori. În 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998, fostul cuplu a divorțat. Apoi, între anii 2006 și 2013, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, iar după divorțul de acesta, din 2014 până 2017, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk. Din mariajul cu Ștefan, Andreea are o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 13 ani.

„În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii”, a povestit Andreea Marin, la un post tv.

„Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a declarat vedeta, într-o emisiune TV.

Ștefan Bănică Jr este căsătorit, în prezent, cu Lavinia Pîrva, iar multă vreme au circulat zvonuri că ea ar fi fost motivul pentru care mariajul artistului cu Andreea s-a terminat. În timp ce Ștefan încă era căsătorit cu Andreea, Lavinia a fost fotografiată de către paparazzi părăsind apartamentul artistului.

La momentul acela, Andreea nu se afla în România. Există, însă, și posibilitatea ca perechea să se fi separat înainte ca fotografiile să fie surprinse. Mai mult, Andreea nu s-a sfiit și a vorbit și despre infidelitate.

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus.

Andreea Marin si iubitul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Al treilea soț al Andreei Marin a fost Tuncay Ozturk, alături de care a stat aproape trei ani. „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”.

„Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”, a încheiat îndrăgita prezentatoare TV.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului prieteni apropiați ai vedetei au dezvăluit că Andreea a suferit foarte tare după ce primul ei mariaj s-a destrămat.

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens.Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin, pentru Wowbiz.

În prezent, Cristian Gheorghiță este căsătorit și are doi fii. Bărbatul este director de marketing.

Citește și:

Sarah Harding a murit la doar 29 de ani și nu a apucat să-și îndeplinească marele vis

De ce afecțiune rară suferă Jador. Chiar el a recunoscut