„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat.

Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.

După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a povestit vedeta la Prima TV, la Exclusiv VIP.

Andreea Marin a povestit cum a trăit experiența infectării cu COVID 19. „Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi dureri de gât, temperatura. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolandu-mă.

Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur”, a mai spus ea.

În plus, vedeta a atras atenția asupra măsurilor de protecție. „Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a spus Andreea Marin.

Vezi și Studiu Medlife: „Aproape 80% dintre cei vaccinați prezintă un nivel protectiv de anticorpi în fața formelor grave de COVID-19, chiar și la 6 luni după rapel”

Citește și:

Florin Piersic, fotografie rară cu fiica lui, Sonia. Cum s-au pozat cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică după ce au devenit din nou părinți. Detaliul care i-a topit pe fan