Întrebată cum se traduce această diferență de vârstă în relație, Andreea Marin a replicat pentru OK!: ”Nu simt în niciun fel această diferenţă, sincer. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că-mi dăruieşte energie, sănătate şi tinereţea spiritului”.

Din fericire, și partenerul ei de viață gândește la fel. Chestionat pe același subiect, acesta răspundea, la un moment dat, că nu simte diferența de vârstă dintre ei, el fiind de părere că nimic în viață nu este imposibil.

Căsătorită de trei ori până la 45 de ani, Andreea Marina fost întrebată dacă simte că ar mai face pasul. ”Vă voi spune ce simt la momentul potrivit. Nu e necesar, dar poate fi o împlinire frumoasă într-un cuplu, de ce nu? Oamenii nu sunt la fel şi nu trebuie să ai idei preconcepute. Tatăl meu s-a recăsătorit şi a fost fericit la mai mult de 60 de ani”.

Cu o fată adolescentă, viața Andreei Marin nu este lipsită de provocări. Întrebată cum se descurcă Violeta cu cursurile online și lipsa prezenței fizice de la școală, vedeta a explicat:Am norocul să am un copil tare bun la şcoală, care se ajută singur, cred că nici nu m-aş pricepe, sunt depăşită de priceperea ei. Dar sunt mereu atentă, prezentă la şcoală la nevoie, comunicăm, o sprijin, pentru mine educaţia e o bază foarte importantă pentru ca ea sa ajungă ulterior pe picioarele ei.

Îmi făceam griji, dar ea m-a liniştit, mi-a spus să nu mă îngrijorez, că nu suferă, se adaptează şi se descurcă, înţelege şi ştie că vremurile tulburi vor trece. Practic, ea m-a ajutat cu maturitatea ei”.

Violeta a intrat în clasa I la 4 ani și jumătate

Întrebată cum se adaptează înaintării în vârstă a fiicei sale, care va împlini 13 ani, care este cea mai mare provocare, Andreea Marin a răspuns: ”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”.

Andreea Marin a povestit și cum e ea, ca mamă. „Dură nu e un cuvânt bun, aş spune hotărâtă, atentă sa ţin lucrurile în matca lor. Copiii de azi ţin să facă anumite lucruri mai repede decât e timpul lor, unele sunt benefice, altele nu. Copilăria trebuie trăită, are rolul ei. Nu e nevoie să ne prefacem că suntem oameni mari mai devreme decât e cazul”, a declarat ea.

Vedeta recunoaște că a fost pusă de fiica ei în situații în care nu a știut cum să reacționeze. ”De multe ori (am fost pusă în această situație – n. red.). Copiii de azi sunt altfel, te uimesc, îţi dau replici mature la care nu te aştepţi sau acţionează imprevizibil.

De pildă, a căutat singură un curs online de… drepturi contractuale şi l-a găsit, la Harvard! Şi face asta în timpul ei liber, e pasionată şi mi-a spus că i-ar plăcea să devină avocat. M-am mirat, era o noutate absolută. Poate fi doar o fază, căci are doar 12 ani şi ceva, poate e o căutare, poate e mai mult, oricum, a-ţi cunoaşte drepturile în viaţă e esenţial. Aşa că m-am bucurat!”, mărturisește ea.

Violeta e la o vârstă la care, practic, are undă verde în orice direcție și are norocul de a avea multe talente. ”Sincer, tare mult îmi seamănă. E vârsta căutărilor, dar şi vârsta la care excelează în mai multe direcţii, şi în zona umanistă, şi în cea artistică, şi a ştiinţelor exacte. O las să simtă ea însăşi care e drumul său”.

Cum ar reacționa Andreea Marin dacă fiica ei ar vrea să-i calce pe urme? ”Nu o încurajez neapărat, dar nici nu sunt împotrivă, o voi susţine orice alege”.

Vezi și Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre familia ei. Cum se înțelege cu fiul lui Ștefan Bănică și care este relația lui cu Violeta

Citește și:

Ramona Bădescu e disperată! “Faptul că nu sunt în aceste momente alături de el mă distruge sufleteşte!”

Cristina Ich a fost votată ”Romanian Social Media Star of 2020” la E! People’s Choice Awards (P)