Numai că puțini avem norocul să fim transformați de mâna unui profesionist. Andreea Marin a avut însă această șansă, iar ce a ieșit a frapat-o inclusiv pe ea.

După ce părul i-a fost ascuns cu multă grijă sub o pânză, vedeta a fost transformată într-un extraterestru, bineînțeles albastru. Singurele părți din chipul ei care nu au fost ascunse au fost ochii. Dar chiar și așa, nici măcar cel mai vigilent ochi nu ar fi putut ghici cine se ascunde în spatele măștii realizate cu atâta măiestrie.

Așa a apărut vedeta într-o emisiune recentă. Andreea Marin a întruchipat personajul din filmul ”Alien”, iar asemănarea a fost totală. E drept că și ședința de machiaj a durat mai bine de 2 ore, dar toți cei care au văzut-o au spus că a meritat.

Cea care i-a schimbat total înfățișarea ”Zânei” este Andreea Rădulescu, specialist în machiaj școlit la Hollywood.

Andreea Marin a fost atât de încântată de rezultat încât a postat pe conturile de socializare o fotografie din timpul ședinței de machiaj și o alta de la final.

 

View this post on Instagram

 

Cum se naște o masca ce te face de nerecunoscut? Astăzi în Story, în curând. #scenamisterelor #antena1

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Marea provocare pentru vedetă a fost să respire prin două orificii minuscule. Zâna a trecut însă cu brio peste această încercare.

Deși cei mai mulți fani admit că nu au știut cine se ascunde în spatele măștii, în emisiune TV, sunt și unii care susțin că au știut imediat că este vorba despre Andreea Marin, ”după mers și după gesturi”.

Vezi și Andreea Marin, confesiuni despre o posibilă nouă sarcină: ”Nu mai ştiu câte kilograme am”

Citește și: