Atât de sigură pe ea încât poate poza perfect natural în pijamale și cu tiara de prințesă pe cap, iar fotografiile să le posteze public, pe contul de Instagram.

Așa cum bine observă o fană, ”Regina e regină și în pijamale!”.

Cei mai mulți internauți gândesc așa, dar, ca întotdeauna, există și cel puțin o voce care face notă discordantă. ”Cred că fizicul tău își poate permite o pijama mult mai senzuală… Nu????”, o ceartă un fan, care probabil și-ar fi dorit să vadă mai mult.

Într-adevăr, Andreea Marin poartă o pijama în dungi, ușor bărbătească, însă șarmul ei nu are în niciun caz de suferit.

Ba, mai mult, ai putea spune că feminitatea ei e și mai bine pusă în valoare.

”Și în pijama îți vine bine, o frumusețe rămâne o frumusețe, fie ea și stropită cu noroi….”, observă altcineva.

Cele două fotografii, în care Andreea Marin pozează, pe rând, cu câte o tiara, sunt însoțite de un citat: ”Când ajungi la momentul în care nu mai simți nevoia să impresionezi pe nimeni începe adevărata libertate”.

Instantaneele sunt, cel mai probabil, realizate în camera de hotel unde diva a fost cazată cât timp a stat la New York. Între timp, Andreea Marin a revenit acasă și-și petrece zilele la gura sobei, împreună cu cățelușa sa, după cum se poate vedea din altă fotografie postată luni.

Acasa. #home #family #love #alive #winter #tale #lady #dog

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Andreea Marin a părăsit New York-ul, unde s-a aflat timp de mai multe zile, la momentul oportun, exact când vremea s-a stricat, amintind de cea din România. Înainte de a pleca, vedeta nu a ratat momentul și a imortalizat natura dezlănțuită de la fereastra sa.

#winter #tale

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Iarna la fereastra mea. ?

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Vezi și Plouă cu invitații pentru Andreea Marin: ”Hai la DC!”, ”Hai la Chicago!”, ”Hai în Miami!”, ”Hai la Bârlad, păpușa mea frumoasă!”

Citește și: