Andreea Marin a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare total schimbată față de cum fanii o știu. Zâna brunetă este acum blondă.

acum-e-blondaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fanii au fost încântați să vadă cât de frumoasă este schimbarea, iar complimentele au curs în comentarii.

Cum au reacționat fanii când au văzut schimbarea prin care a trecut Andreea Marin

„Frumoasă schimbare, te avantajază culoarea părului și sprâncenele”, „Incredibil ce bine îți stă blondă”, „Ești superbă cu noul look, iar zâmbetul e de miliarde„, „Nu știu ce faci … dar, parcă întinerești!”, „Wow, ce schimbare frumoasă”, „Ești superbă! Ador culoarea asta la tine!”, „Foarte bine îți stă. Culoarea parului și machiajul ti se potrivesc. Superbă”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Marin de la fani.

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „N-a fost dragoste la prima vedere”

Invitată recent la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a fost pusă în situația de a vorbi și despre situația ei amoroasă.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos’, a spus Andreea Marin.

Nu este prima dată când vedeta vorbește despre povestea ei de dragoste.

Andreea Marina declarat în trecut, la Antena Stars, că nu privește o eventuală oficializare a relației sale ca pe o provocare.

„Nu se știe niciodată. Nu aș zice nu. De ce să zic ‘nu’?! Eu sunt un om foarte optimist și nu cred că trebuie să raportez relația mea actuală la cele anterioare. Viața e cum e, sunt și greutăți, sunt și despărțiri uneori. Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt, să trăim frumos pentru că deciziile mele au fost bazate întotdeauna pe ideea că nu trebuie să trăiești apăsat de ceea ce se așterne zi de zi în viața ta, ci dacă nu merge fiecare poate să o ia pe drumul său. Nu sunt de părere că trebuie să stai cu o povară pe umeri până la adânci bătrâneți doar pentru că există un act. Nu sunt nici de părere că trebuie să renunți ușor, ci trebuie să lupți pentru relația ta până când îți atingi limitele.”, a spus vedeta.

Toate deciziile luate în viața amoroasă au reprezentat un progres, a punctat ea, și nu regretă nimic.

Cât despre un copil cu Adrian Brâncoveanu, Andreea a menționat că acesta este foarte dorit: „Dacă Dumnezeu va fi cu mâna pe umerii noștri, da, sigur. Vom fi cu brațele deschise. Nu știi niciodată. Trebuie să vrem noi, dar trebuie să vrea și cineva acolo sus. Sigur că ne dorim asta.”

Andreea Marin ar 46 de ani, are o fiică biologică pe nume Violeta și a mai adoptat doi copii, contribuind la creșterea și educația lor, fără să îi ia acasă.

Vezi și Ce i-a făcut Andreea Marin lui Daniel Buzdugan pe vremea când lucrau în acelaşi loc. Vedeta i-a spus clar: „Nu improvizăm”

Citește și:

Elena Udrea, imagine adorabilă cu fiica ei și cu tatăl acesteia. Cât de frumoasă s-a făcut micuța!

Nicole Cherry se mărită! Nuntă atipică: ”Vrem să fie despre ea, nu despre noi”