Ana Violeta Bănică tocmai a bifat, în America, un training de dezvoltare personală, organizat de fundația celebrului autor de cărți motivaționale, Tony Robbins. Andreea Marin a însoțit-o pe fiica ei și nu singură, ci alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta a povestit, pe rețelele sociale, cum a fost experiența Violetei, una însemnată pentru o adolescentă de 15 ani.

Andreea Marin, mândră de fiica ei de 15 ani

violeta-fiica-andreea-marin-3-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar.

Și am descoperit astfel un colț de lume cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam – un loc în care m-aș întoarce mereu, fără ezitare. Dar mai important decât atât, acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial.

Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsură care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor. Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Andreea Marin, pe rețelele sociale, în dreptul unor poze cu ea, cu Violeta și cu Adrian Brâncoveanu, iubitul ei.

Tony Robbins, este un antrenor motivațional, specialist în programare neurolingvistică și autor de cărți pentru dezvoltare personală. Tony Robbins se autointitulează „antrenorul succesului”. Este binecunoscut publicului larg datorită cărților „Putere nemărginită” și „Descoperă forța din tine”.

Citește și: Andreea Marin, imagine de infarct, la plajă. Cum arată în costum de baie și ce a pățit în America: „Citesc și sufăr”

Citește și: Andreea Marin, eclipsată de fiica ei într-o ședință foto de senzație! Violeta e de o frumusețe rară! Ce i-a scris fratele ei