Și recent a vorbit despre o astfel de experiență, mai puțin plăcută.

După cum știm deja, Andreea Marin a trăit, de-a lungul vieții, și destule momente dramatice care au marcat-o profund. Unul dintre ele este și moartea mamei sale, atunci când avea doar 9 ani.

A fost un moment greu și pentru tatăl ei, rămas brusc fără partenera de viață, dar și înglodat în datorii.

Iată cum a decis Andreea Marin să își ajute tatăl să scape de problemele financiare după acest eveniment tragic.

Avea doar 9 ani când a trăit o tragedie cumplită, mama sa pierzându-și viața într-un accident de mașină. În momentul impactului, toți membrii familiei se aflau în vehicul, iar tatăl ei a fost anchetat pentru ucidere din culpă.

După această tragedie, problemele financiare ale familiei s-au accentuat, iar Dan Marin a căutat constant soluții pentru a face față datoriilor. Într-un podcast moderat de Mihai Morar, Andreea Marin a împărtășit momentul în care și-a dat seama de impasul în care se afla tatăl ei și decizia pe care a luat-o pentru a-i sări în ajutor.

Andreea Marin, mesaj de dragoste public pentru iubitul ei. Ce surpriză frumoasă i-a făcut „zâna”! I-a compus o poezie!

Ea și sora ei nu au mai mâncat înghețată până la 18 ani, ca să-și ajute tatăl

Mama Andreei era inginer de mecanică. După moartea acesteia, probleme financiare au început să apese familia. Atunci, la o vârstă foarte fragedă, Andreea Marin a decis să își ajute tatăl așa cum a știut ea mai bine.

Andreea Marin și sora ei. Foto: HeptaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

„Eu am avut problemele acestea financiare încă de atunci, din copilărie, de la pierderea mamei. Tata în fiecare zi se retrăgea într-o cămăruță și încuia ușa. Noi, fetele, ne uitam pe gaura cheii. Eram curioase ce face în fiecare zi. Stătea un timp acolo și nota, scria, scria și scria.

Într-o zi am furat cheia și am intrat în lipsa lui și ne-am uitat în biroul lui și am găsit acea agendă.

De fapt, era o agendă în care el mereu calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani, cum să își plătească datoriile.

Din acel moment, noi am decis să alegem lucrul care este cel mai important pentru noi și să renunțăm la el. Am ales înghețata. Ne-am dat seama că noi îi cerem prea multă înghețată tatălui nostru și cu siguranță de la înghețata aia el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce avea.

Așa credeam noi și până la 18 ani nu am mai mâncat înghețată”, a povestit Andreea Marin.

Vezi și Cum a slăbit Andreea Marin 14 kg vara aceasta: „Medicul cardiolog avea dreptate”. Și-a etalat noua siluetă la Chișinău, într-o rochie superbă dar și Andreea Marin, eclipsată de fiica ei într-o ședință foto de senzație! Violeta e de o frumusețe rară! Ce i-a scris fratele ei

Citește și:

15 lucruri mai puțin știute despre Goldie Hawn. Ea și Kurt Russell formează cel mai longeviv cuplu necăsătorit de la Hollywood, iar la prima lor întâlnire a venit și poliția

Ioana Ginghină, despre greșeala pe care o fac părinții vizavi de copii atunci când divorțează. Inclusiv ea a făcut-o și relația cu Ruxandra s-a deteriorat