Nu mai e un secret pentru nimeni că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt rivale de ani întregi. Invitată în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D, „Zâna” a vorbit pentru prima dată. Mulți au crezut că totul a pornit de la Ștefan Bănică Jr, cu care au fost căsătorite amândouă, Mihaela timp de doi ani- din 1997 până în 1999. iar Andreea timp de 7 ani- din 2006 până în 2013.

„De la ce a început războiul cu Mihaela Rădulescu?”, a întrebat Denise Rifai. Andreea Marin a răspuns fără să stea pe gânduri, că nu de la ea a început totul.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Întrebată „De ce e Mihaela Rădulescu obsedată de dv.”, vedeta a oferit un răspuns. „Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mai este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”, a mai precizat vedeta, făcând referire la faptul că în trecut Mihaela îi spunea „vită” Andreei Marin.

Andreea a vorbit și despre actuala soție a lui Ștefan Bănică. Chiar dacă mulți spun că Lavinia Pîrva seamănă perfecut cu ea, „Zâna” susține că nu vede o asemănare între ea și actuala parteneră a fostului ei soț.

Andreea Marin nu regretă mariajul cu Ștefan Bănică

„Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie.”,a spus Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.

Mai mult, Andreea a mărturisit că nu regretă mariajul cu Ștefan Bănică.

„Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret. Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol.

Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale. Da, trăim cu mintea la basme și ne-am dori să trăim în fiecare zi cu persoana lângă care vom închide și ochii, dar nu se întâmplă așa. Și noi trebuie să acceptăm această realitate. Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat.”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și:

Întâi a fost criticată. Acum, după ce a slăbit spectaculos și și-a pus silicoane noi, Deea Maxer a închis gura cârcotașilor. Cum arată în costum de baie

Thalia împlinește 50 de ani, însă e mai în formă decât la 20