Andreea Marin a fost până acum căsătorită de trei ori. În 1995, când avea 21 de ani, vedeta s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, însă în 2000 au divorțat. A doua a fost cu Ștefan Bănică, cu care s-a căsătorit în 2006. După șapte ani, cei doi s-au despărțit.

Ulterior, a urmat mariajul cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk, din 2013 până în 2017, iar, în prezent, și-a găsit linișitea lângă Adrian Brâncoveanu, pe care speră să-l facă tătic.

Cei doi formează un cuplu de patru ani, iar îndrăgita prezentatoare TV este foarte încântată de relația lor, fiind convinsă că aceasta este cea mai matură relație a ei.

„Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu, văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, este bine să prețuiești acest lucru, așa că este o chestie reciprocă de susținere”, a declarat Andreea Marin pentru Canal 33.

Vedeta a mărturisit, în mod neașteptat, și faptul că unul din partenerii ei a profitat de relația cu ea ca să ajungă celebru. „Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat raportate sau din cauza carierei. Adică nu au avut legătură unele cu altele. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri, cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa, și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și astfel de relații, în care tu nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct. ”

Andreea Marin a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Ștefan Bănică, cu care o are o fiică, Violeta, în vârstă de 13 ani. „Am avut și relația cu tatăl copilului meu, în care amândoi eram persoane cunoscute și acolo a fost un fel de a privi lucrurile. Am avut și relația de început, de la 18 ani, când eu creșteam și mă dezvoltam ca persoană publică și am avut tot sprijinul în acea relație. Noi ne-am despărțit pentru că la un moment dat vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de acest prim om din viața mea, care a știut să mă sprinine și să-mi fie alături și chestia a fost reciprocă.”, a mai spus Andreea în interviu.

Citește și:

Cu ce se ocupă Nadine acum, după ce a ieșit din TV. Nu te așteptai să facă asta la 44 de ani!

Una dintre cele mai mari actrițe ale lumii a ajuns în cârje, la numai 55 de ani. Și ce frumusețe de femeie…