Sigur, e adevărat, însă, că și noțiunea de ”mulți bani” e relativă, diferită de la om la om. Depinde cu ce compari.

Într-un interviu recent, omul de televiziune nu s-a sfiit să abordeze subiectul. Vedeta spune că a făcut un credit pentru a-și cumpăra casa și a așteptat mai mult de zece ani ca să-și schimbe mașina.


Adoră călătoriile, la fel ca mulți alți români, însă diferența e că ea poate să le și facă. În plus, ăși permite să-i ofere fiicei sale, Violeta, o educație de top. Aceasta studiază la o școală de prestigiu, unde taxele nu sunt atât de mici.

Nu sunt un om cu bani

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă”, a declarat Andreea Marin.

Mai mult, vedeta spune că îi plac foarte mult hainele și lucrurile de firme, însă de cele mai multe ori preferă să le admire de la distanță.

„Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe.

Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a mai spus fosta zână a surprizelor, acum în vârstă de 46 de ani și trecută prin mai multe mariaje.

Oricum, cert este că vedeta nu ține deloc bani sau obiecte de valoare în casă. Dezvăluirea a făcut-o în urmă cu câteva luni, când cineva a încercat să-i spargă casa.

Vezi și Andreea Marin, fără milă despre Mihaela Rădulescu! Zâna spune în sfârșit lucrurilor pe nume: ”N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!”

Citește și:

Gina Pistol, aspru criticată de fanii ei. Imaginea de pe Instagram care i-a enervat pe fani

Prințul Harry a ajuns deja în SUA. Acesta nu a participat la ziua bunicii sale, regina Elisabeta