Abia revenită din colțul de paradis, Andreea Marin a ținut să arate fanilor ce a mâncat ea în vacanță.

”Orezul pe care l-am savurat în fiecare zi a vacantei mele în Bali e extraordinar de gustos, pentru ca mancam o porție dimineața nu am mai simțit nevoia de pâine și e plin de nutrienti de care organismul nostru are nevoie, în plus te saturi pentru o jumătate de zi.

După micul dejun, a doua masa și ultima o mancam la ora 16. Astfel am slăbit 3,5 kg, renunțând și la carne, dulciurile erau doar fructele parfumate, iar de cina nu mai simțeam nevoia, am renunțat la ea, fără efort”, a scris pe Instagram Andreea Marin, postând pentru fani și rețeta orezului, gătit chiar de bunăctarii restaurantului unde a mâncat ea.

 

View this post on Instagram

 

CNN International a facut un sondaj la care au răspuns 35000 de oameni, iar aceasta rețetă s-a clasat în primele 50 de preferințe ale acestora, lista celor mai delicioase mâncăruri asiatice fiind stabilita astfel. Orezul pe care l-am savurat în fiecare zi a vacantei mele în Bali e extraordinar de gustos, pentru ca mancam o porție dimineața nu am mai simțit nevoia de pâine și e plin de nutrienti de care organismul nostru are nevoie, în plus te saturi pentru o jumătate de zi. După micul dejun, a doua masa și ultima o mancam la ora 16. Astfel am slăbit 3,5 kg, renunțând și la carne, dulciurile erau doar fructele parfumate, iar de cina nu mai simțeam nevoia, am renunțat la ea, fără efort. Pofta buna! ❤ Mulțumesc Chef Solo de la @padmaubud pentru generozitatea de a-mi împărtăși aceasta rețetă, fără retinere!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Nu e o rețetă complicată, ci doar complexă, fiind necesare și câteva ingrediente mai exotice, cum ar fi sosul de stridii. Aceasta nu este însă obligatoriu.

Meniul de vacanță e clar că i-a făcut foarte bine vedetei, alături de yoga, de care nu a uitat nici în aceste zile libere, de răsfăț.

Andreea Marin s-a intors intinerita din concediuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În fotografiile postate de Andreea Marin pe Instagram, se poate vedea că aceasta radiază. E darnică cu fanii săi, așa că a postat și câteva instantanee care lasă la vedere destui centimetri de piele.

Vedeta a postat și mai multe înregistrări din escapadele sale în natură, în locuri în care nu poți ajunge cu mașina, după cum susține ea.

Vezi și Andreea Marin a implinit 45 de ani. Cum s-a pozat vedeta de ziua ei

Citește și: