Andreea Marin este un adevărat exemplu în ceea ce privește respectarea măsurilor de siguranță și indiferent de locul în care se află ea apare mereu cu masca pe față. Însă se pare că pe unii oameni îi deranjează că vedeta respectă cu atâta strictețe regulile de distanțare. Andreea le-a dat  acum o replică dură și a ținut să le transmită că nu se lasă deloc afectată de părerile lor, mai ales că tot ce își dorește este să se protejeze de acest virus care face ravagii în întreaga lumea, având grijă astfel de sănătatea ei și de a celor dragi ei.

111004992_3742276065799966_6805241096438703360_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Adesea, sunt chiar trasă de urechi pentru că port masca în interior sau afară, când e aglomeraţie. De parcă ar trebui să mă simt ruşinata că aleg să respect ceva de bun simt, fără să fac o drama din asta, într-o perioada atât de dura pentru atâţia oameni suferinzi sau pentru familii care pierd oameni dragi şi nici măcar nu le pot fi alături în ultimele clipe de viaţă.” a scris Andreea Marin pe Facebook. 

Mai mult, Andreea le-a dat peste nas și a precizat  că din cauza inconștienței și a nepăsării de care dă dovadă o masă mare de oameni, lucrurile se vor agrava, iar cazurile de oameni infectați cu coronavirus vor crește pe zi ce trece.

„Și vor fi și mai mulți, din păcate, din cauza inconstientei și a nepăsării celor care cred ca le știu mai bine pe toate, ca dețin adevărul absolut, ca totul e doar conspirație și zvon, ca oamenii nu mor, doar se prefac, iar doctorii ce lupta în linia întâi, doar joaca un ieftin teatru. Oameni ca mine ar trebui sa se justifice pentru ca le pasă, în opinia atotstiutorilor care neaga orice, oricând, oricum, desigur, doar pe bănuieli, dar fără argumente concrete. Ei bine, asta nu se va întâmpla. Fac de zeci de ani fata cu brio multitudinii de vorbe aruncate”, a mai spus Andreea.

Andreea Marin încurajează purtarea măștii

 Ea nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa celor care nu respectă regulile de distanțare și de igienă, ci i-a criticat și ea dur, spunând că nu știu să facă ceva bun pentru viața lor, ci știu doar să dea din gură.

„A fi Gica Contra e o moda acum. Pricep. E ca teribilismul la o vârsta la care, totuși, răzvrătirea e parte a evoluției. Aici, însă, vorbim de maturi care au încetat a mai evolua și se blochează în păreri care le dau impresia ca sunt… interesanți. Atât. Dacă ii iei la bani mărunți, majoritatea sunt oameni care nu au realizat mai nimic valoros, cărora nu le-a pasat niciodată de viata altcuiva, nu s-au framantat vreodată sa ajute, sa facă un gest de omenie profund. Cu gura, însă, suntem toți viteji. (…)Nu exista garanție astăzi pentru nimeni. Ce-ar fi sa fim doar precauți, chiar dacă asta nu ar avea pentru unii sens? Uite-asa, din respect pentru cei ce încă mai sunt, pentru cei iubiți ce deja sunt îngeri. Da, sunt multiple probleme. Da, economia e jos. Da, nu ne place viata asta. Tocmai de aceea, sa facem tot ce putem, cât putem. Sa începem de aici : #poartamasca #pretuiesteviata”, a scris îndrăgita vedetă TV.

Citește și:

Lidia Buble, gest emoționant pentru un om al străzii

Transformare spectaculoasă pentru Conchita Wurst, femeia cu barbă. E de nerecunoscut