Nu oricare, ci copia fidelă a celui de logodnă purtat de Kate Middleton, soția prințului William, care cu ani în urmă fusese purtat și de Lady Di, fostă soție a prințului Charles.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Andreea Marin a mărturisit că a petrecut Paștele în doi, fiica ei fiind plecată ba la bunici, ba la tatăl ei, cântăreţul Ştefan Bănică Jr. ”Violeta a fost la bunica ei, a vrut să fie cu frăţiorul ei, a fost la Ştefan şi de aceea am fost în doi de Paşte”, a povestit ea.

Iar iubitul ei nu a pierdut ocazia să o răsfețe, dăruindu-i inelul. Bijuteria nu anunță însă o logodnă, spune Andreea Marin.

”Este o replică a inelului Prinţesei Diana. Şi eu, la rândul meu, sunt prinţesa cuiva. (…) E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie”, a spus Andreea Marin în emisiune, unde a arătat mândră bijuteria.

a primit inelul de PasteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a mai declarat că relaţia ei este una împlinită şi fericită şi că nu simte nevoia să meargă din nou la altar: ”Ştii, eu am învăţat, din păcate, din experienţa mea, că poţi avea un act şi să fii nefericit cu actul acela şi, în acelaşi timp, poţi să nu-l ai şi să te simţi mai implicat ca oricând”.

Vezi și Andreea Marin, confesiuni despre o posibilă nouă sarcină: ”Nu mai ştiu câte kilograme am”

Citește și: