Andreea Violeta Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman. Liceul l-a urmat în Roman, la „Colegiul Național Roman-Vodă”. A absolvit Facultatea de Informatică din cadrul Universitatății

„Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este fiica lui Dan și a Violetei Marin. Are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier, tragedie care a marcat-o pentru totdeauna. Fiica ei, Ana Violeta, a fost botezată așa ca un omagiu pe care Andreea i l-a adus mamei sale.

În televiziune, Andreea Marin a bifat tot ce se putea: jurnalistă, editor și prezentator al principalului jurnal de știri din România, la TVR, realizatoare și moderatoare de emisiuni, director de comunicare (Prime Time World Broadcast), a fost maestru de ceremonii pentru festivaluri mari, precum Eurovision sau Cerbul de Aur, director de programe etc.

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Cum a început relația cu Adrian Brâncoveanu

În viața personală, Andreea este fericita mamă a unei adolescente de 15 ani, Ana Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, dar și partenera fostului consul Adrian Brâncoveanu, cu care se iubește de cinci ani.

„Copilul meu e o motivație extraordinară de a trăi frumos și demn, partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire, iar oamenii pe care îi întâlnesc datorită muncii mele, care e totodată și pasiune pentru mine, mă îmbogățesc sufletește și e mare lucru să mă simt împlinită muncind”, ne declara Andreea, într-un interviu exclusiv.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună din mai 2017 și vedeta a recunoscut că s-au întâlnit într-un moment al vieții în care ei nu îi era bine deloc: tocmai își pierduse tatăl. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, s-a stins din viața în martie 2016, la vârsta de 70 de ani. ”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, povestea vedeta.

Imagini de colecție cu Andreea Marin. FOTOGRAFII HEPTA

andreea-marin-hepta_2004220-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Andreea Marin, trei căsnicii și două divorțuri anunțate pe Facebook

Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, cu Cristian Gheorghiță, dar mariajul nu a durat mult. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează.

“După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri”, au scris cei doi pe Facebook.

Cristian Gheorghiță (stânga jos), Tuncay Ozturk (sus) și Ștefan Bănică, cei trei soți ai Andreei Marin

La fel s-a întâmplat și cu Tuncay Ozturk. Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj. „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”.

Citește și: Andreea Marin, fotografie rară alături de iubitul ei. În ce ipostază au apărut cei doi, după cinci ani de relație

Citește și: Andreea Marin, vacanță romantică în Italia. S-a pozat într-un costum de baie decoltat și „a blocat” Internetul