O vârstă la care poate trage linie și califica viața de până acum și structura așteptăriile viitoare.

Cu această ocazie, emoționată, vedeta a postat pe Facebook un mesaj de suflet către fanii săi, dar mai ales către cei de sex feminin: ”46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa!

Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate!

Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare, unde a primit mii de felicitări.

Pentru Andreea Marin este o lună plină de sărbătoare. Întâi a aniversat-o pe fiica sa, Violeta, acum e ziua ei și apoi întreaga familie va sărbători Crăciunul și trecerea în noul an.

Vezi și Andreea Marin despre diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și iubitul ei: ”Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că-mi dăruieşte…”

Citește și:

Dan Bittman s-a întors la vechea iubită

Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman a anunțat că s-au despărțit: ”M-am jurat”