Primirea i-a fost făcută de Veve și Coțofană, ce au fost gazdele emisiunii de vineri, iar Cătălin Măruță i-a trimis întrebările “picante” pe telefon.

“Sunt foarte bine pregătită! Mănânc iute acasă. Am auzit că ai aici cele mai iuți sosuri, așa că să știi că fac față cu brio”, i-a transmis vedeta lui Măruță.

Ceea ce s-a și întâmplat pentru că Andreea preferat să răspundă la întrebări și a gustat o singură dată din sosurile iuți. La prima întrebare, vedeta a dat răspunsul fără să ezite.

“Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului, care este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva? Pe cine alegi să arunci pentru a te salva?”, a sunat prima întrebare citită de Măruță, iar vedeta a nominalizat-o pe Mihaela Rădulescu.

“Nu e deloc de rău că știe să înoate. Nu e nicio problemă. Nu ar fi în mare pericol. Răspunsul meu a fost fără ezitare”, a spus râzând Andreea Marin.

Măruță a încercat să forțeze subiectul și i-a precizat că în apă sunt rechini, iar Andreea i-a făcut jocul și i-a spus răzând, în glumă, că asta și spera. „În taină mă gândesc, dar nu spun nimănui”, a spus glumind Andreea.

Prezentatorul i-a subliniat că pe barca va rămâne cu Lavinia, actuala soție a lui Ștefan Bănică, iar vedeta s-a rezumat la a spune: „Așa și. Suntem în familie, deci totul e ok”, lăsând astfel de înțeles că ele au o relație bună.

Măruță a fost impresionat de sinceritatea Andreei Marin și a reacționat imediat: „Joacă în Champions League, tată, joacă în Champions League”.

Andreea-MSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a mai fost întrebată: „Tu ești poreclită “Zâna”! Cine consideri că este “Scorpia” din showbiz?”, iar răspunsul a venit la fel de prompt: „Iulia Albu! Și e asumată treaba! Nu e deloc o jignire. Ci pur și simplu e un rol pe care și-l asumă. Adică nu cred că e uimită de răspunsul meu”, a spus vedeta.

Citește și:

Pepe rupe tăcerea după divorț. Totul despre certuri și bătăi. Până la urmă a lovit-o sau nu pe Raluca?

S-au despărțit sau nu? Gabi Bădălău aruncă bomba! Nimeni nu se aștepta la asta!